SoA ve Peaky Blinders da izlemedin herhaldeYok abi yok ya
Valla Spartacus ile GoTun yerini tutan bir dizi yok. Prison Break o seviyeye az biraz yaklaştırdı ama hala bir boşluk var. Zevk alamıyorum fazla dizilerden.
SoA ve Peaky Blinders da izlemedin herhaldeYok abi yok ya
Valla Spartacus ile GoTun yerini tutan bir dizi yok. Prison Break o seviyeye az biraz yaklaştırdı ama hala bir boşluk var. Zevk alamıyorum fazla dizilerden.
http://www.imdb.com/title/tt4230076/?ref_=nm_flmg_act_1Daredevil güzel gidiyordu ama sanki yavan bitmiş gibi geldi bana be. 2. sezon'u olacak mı acaba?
Black Sailsmi Gotmu deseler Black Sailsi seçerim, keza marco polo da bunlarla yarışır. Heroesin ilk sezonu tekrar izledim geçenlerde tam anlamıyla mükemmel.Yok abi yok ya
The Mentalist çok iyi diziymiş ya Jane'yi resmen çok sevdim çok iyi olmuş ana karakter bir sorum var ama
Red John'un kimliği 6.sezonda mi çıkacak yoksa daha önce mi başka bir şey söylemeyin lütfen
6. sezonda cikicak
O zamana kadar 1000 tane tahmin yurutsen bile pek te bir sonuca varamayacaksin
Dizi süper dizi ya. Özellikle karakter harika. Tam olmak istediğim bir tip.Demek tanıdık biri he hmm Tamamdır 2.sezon bitti bitecek aşırı merak ediyorum kim olduğunu