Prison Break. House çerezlik, Prison break şaheser.Soruyu degistiriyim o zaman
Prison break mi House mi ilk hangisi sizce
Prison Break. House çerezlik, Prison break şaheser.Soruyu degistiriyim o zaman
Prison Break ilk sezon efsaneyken sonrasında level üstüne level düşüyor bence.Soruyu degistiriyim o zaman
Prison Break ilk bölümü izle hemen sarar zaten. İlk sezonu maksimum bir haftada bitirirsin.Çerezlik dizi olarak elimde HIMYM var şu an. Spartacusun yerini dolduracak ana yemek gibi bir şey gerek bana :/ Prison yardiriyorum o zaman.
House'un olduğu yerde gözümde Breaking Bad bile çöp kalır.Soruyu degistiriyim o zaman
Bunların ikisini kıyaslamak One Piece'le powerpuff girls kıyaslamak gibi. House M.D seviyesine kolay kolay yaklaşılabilecek bir dizi değil. PB gibi tek sezonluk senaryosu olan sonrasında zorlama şekilde devam eden bi dizi değil. PB'nin ilk sezon gerçekten çok iyidir ama o kadar!Soruyu degistiriyim o zaman
Adil geçmiş olsun, ağar bi darbe aldın heralde.Prison Break. House çerezlik, Prison break şaheser.
Vuruyorlar zatenHouse'da abimiz hep haklı çıktığı için tekrara bağlıyor, sadece hastane dizisi diye bakarsan.. Beni rahatsız ettiği zamanda olmuştu 2-3 tane yanlış tedavi ver,hastayı denek yap ve son dakika wilson'un tüyolarıyla iyileştir Türkiye'de olsa House'u 2 gün içinde vururlar.
40 bölüm sonra amaVuruyorlar zaten