Draining Love Story (In The Eyes Of Cynthoni)
![](https://lastfm.freetls.fastly.net/i/u/770x0/02260a0e4a59c2e6fe450e6e0f13a8fb.jpg#02260a0e4a59c2e6fe450e6e0f13a8fb)
Albüm adı: Draining Love Story (In The Eyes Of Cynthoni)
Sanatçı: Cynthoni (Sewerslvt)
Yayınlandığı yıl: 2025
Tür: DnB, Breakcore, Ambient
Şarkı sayısı: 10
Şarkı listesi:
1. It Is Happening Again...
2. Lvstlove
3. Yandere Era
4. Swan Dive Into Eternity
5. Lexapro Doesn't Work
6. The Feeling Is Gone
7. Femcels
8. Cynthoni Of Flames
9. Even Further Down The Drain
10. Slowburn
Beni taniyanlar zaten Sewerslvt ne kadar sevdigimi biliyor. Cynthoni projesiyle geri dondugunde cok mutlu olmustum. Ozellikle Smoke It To The Butt beni cok heyecanlandirmisti. Draining Love Story gibi bir basyapit niteligindeki bir albumun yeniden kaydedilmesi fikri basta kotu gozukse de o beni yaniltip bazi sarkilari gercekten ust bir noktaya tasimis. Genel olarak album guzel. Bazi degisiklikler orijinal albumun atmosferine zarar veriyor gibi dursa da ben yeniliklere cok da kotu gozle bakan biri degilim. Sonucta sunu cok iyi anlayabiliyorum ki bir muzisyen olarak elindeki belki de cogu kisiye gore turun en iyi orneklerinden sayilan bir yapit varken onun uzerine cikmak cok kolay degil. Draining Love Story'nin besinci yilina ozel baska seyler de yapabilirdi belki ama biz artik Cynthoni'den konusuyoruz ve bu albumun adindan da anlasilacagi uzere Draining Love Story'nin bir cesit Cynthoni yorumu gibi gorulmesi daha dogru olur. Farkli bir yorum ve farkli bir yaklasim. Bence kesinlikle kotu degil. Ozellikle birkac parca cok one cikiyor. Lexapro Doesn't Work ve Lvstlove bu albumun en iyileri bence.
Puanim: 8/10