Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dexter: Resurrection (2025-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
5inci bölüm ve nedense Dexter artık hiç eskisi kadar temkinli değil, birde eskiden toplum içinde yaşayabiliyordu ama sanki artık daha yabanileşmiş gibi. Harrisona gelince yaptığı salaklıklardan sonra arkasını toplayan bir babası olduğu için şanslı lakin bence genede bu eleman adam olmaz. :bilmem:

6. Bölüm bitti yeni bölüm ne zaman? :D

Son düzenleme:
5inci bölüm ve nedense Dexter artık hiç eskisi kadar temkinli değil, birde eskiden toplum içinde yaşayabiliyordu ama sanki artık daha yabanileşmiş gibi. Harrisona gelince yaptığı salaklıklardan sonra arkasını toplayan bir babası olduğu için şanslı lakin bence genede bu eleman adam olmaz. :bilmem:

6. Bölüm bitti yeni bölüm ne zaman? :D
Temkinle ilgisi yok, artık büyük şehirde yaşıyor. Onun rahatlığına sahip. Pazartesi günleri çıkıyor.

Bu adam normal hayatta rolünden çıkabiliyor mu merak ettim doğrusu. İnsan kafayı yer rol yaptığı rolün psikolojisine giriyor ya çıkamıyorsa. Dexter 1. sezonu izledikten sonra devam etmedim. Ama suç türünü sevenlerin kaçırmaması gereken serilerden. Ben daha çok suçun psikopatolojisine (Criminal Minds ve benzeri diziler) ilgi duyduğumdan devam ettirmedim.
Yukarıda bahsi geçen first blood falan ek seriler mi?

Bu adam normal hayatta rolünden çıkabiliyor mu merak ettim doğrusu. İnsan kafayı yer rol yaptığı rolün psikolojisine giriyor ya çıkamıyorsa. Dexter 1. sezonu izledikten sonra devam etmedim. Ama suç türünü sevenlerin kaçırmaması gereken serilerden. Ben daha çok suçun psikopatolojisine (Criminal Minds ve benzeri diziler) ilgi duyduğumdan devam ettirmedim.
Yukarıda bahsi geçen first blood falan ek seriler mi?
Yan seriler; New Blood, Original Sin ve Resurrection

6. bölüme kadar olan kısımlardan spoiler içeren bir teori, izlememiş olan varsa diye spoiler'a aldım.
Benim teorim değil öncelikle onu belirteyim ama kafama çok yattı, olmasa bile belki de yazarlar bunu düşünmemiz için zorluyor gibi bizi.

Dexter'ın ev sahibi olan zenci uberli abi'nin New York ripper olduğunu iddia ediyorlar. Düşününce Dexter'ın hep birilerinden ders almaya çalıştığı, ulan ne bilge adam her şeyi biliyor diye düşündüğü adamlarla olan ilişkileri hiç iyi bitmiyor. Ne zaman böyle bir durum olsa çat diye tavsiyelerinin altında bir bit yeniği çıkıyor yada yol gösteren kişinin aslında hiçte kendini sunduğu gibi birisi olmadığını anlıyorduk. Bu zenci abimizde Dexter evreni için fazla düzgün bir adam. Ayrıca teoride bu abinin uberde saldırıya uğramış arkadaşı hikayesini anlatırken gözünü bile kırpmadığına dikkat çekmiş. Bir başka seferde Dexter'ın suratına "bir katilin gözünün içine bakmak nasıl bir his biliyor musun" dediği bir sahne vardı. Bunlar normalde komedik ve ironik sahneler olabilir ama Dexter dizisinde daha fazlası oluyordu hep.

Son bölümde abimiz geçmişinde zorla çocuk asker olarak alındığından bahsetmişti ve ayrıca gözüktüğü bölümlerde mi ne New York Ripper'ın o daha çocukken cinayetlerini işlediğini söylemişti. Annesi onu çocuk askerlikten kurtarıp Amerika'ya getirmiş. Geldiği zaman travmalarınıda beraberinde getirip cinayetlerini işlemiş olabilir. Daha sonra belkide bunu aştı annesi sayesinde ama annesi öldüğü için tekrar su yüzüne çıkabilir bu ikinci yüzü.

Gördüğüm teori son bölüm çıkmadan önce yazılmıştı o yüzden çocuk asker olayı ve travmalarını sebep olarak yazmamışlardı, onu ben ekledim ama teorinin aslında tutarlı olduğunu gösteriyor bir nevi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık