Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dexter: Resurrection (2025-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Batista kim vurduya gidecen yapma etme. Dexterin peşinde olma sebebi olan isimlerin de hiçbirinin Dexter tarafından öldürülmemiş olması ufak bir tebessüm ettirdi.

Bu sefer de Prater'ın New York Ripper olduğu ile alakalı teoriler güçlendi. Kurbanlarını arayıp onlara nasıl öldürüdüğü ile alakalı ayrıntılarda bulunması vesaire, onun katillerle olan ilişkisi ile birebir. Bakalım ya benim kafamdaki isim hala zenci abiydi ama aksanı tutmuyor ordan ufak bir patladık ama cidden çok komik olurdu seminerde onun aksanını duymuş olsak.

Güzel bölümdü gene.
New york deşicisi kesin üst kattaki siyah dayın çıkacak eminim, küçükken America ya gelmiş olması ve küçük kızların avlanması onu baya büyük bir şüpheli yapıyor bide cinayetlerin son bulması annesiyle alakalı olabilir ve şimde oda öldüğüne göre deşici geri dönerse kesin odur. Bide bu elemanın Dextera hemen sanki ailedenmiş gibi bir yakınlık duyması hiç hayra alamet değil, gemini hemen öldükten sonra banyoya dalmasıda cabası.

Bence dexter Bay limanı kasabı oöduğunu zengin adama itiraf edecek ve onun tek dostu olup beraber çalışabilirler, biri seri katilleri bulur ve polisteki adamlarıyla dexterın arkasını temizler ötekide dünyayı pisliklerden temizler felan.

Harrison bence hiçte dexterın sandığı gibi adalet pusulası olan biri değil yani bu eleman kendi babasını bile göz kırpmadan öldürebilecek biri gibi ama daha çok kurbanlarını ikna yoluyla avlıyor gibi. Dexter ne zaman Harrisonu masasına yatırır o zaman hakkaten yeniden dirilmiş olur bence. Bakalım Harrison beni yanıltacakmı.

Son düzenleme:
Yedinci bölüm bayağı iyiydi, beni tek rahatsız eden durum Batista'nın retcon yemesi. Bu adam Miami'deyken o kadar da akıllı biri değildi, ama yeni dizide Sherlock olmuş bildiğin.
LaGuerta da aynı bu şekildi. Tek umursadığı şey departmandaki konumu ve daha yükselebilmek için çevireceği entrikalarken dizi saçma sapan bi noktadan dedektife çevirdi kadını.

LaGuerta da aynı bu şekildi. Tek umursadığı şey departmandaki konumu ve daha yükselebilmek için çevireceği entrikalarken dizi saçma sapan bi noktadan dedektife çevirdi kadını.
LaGuerta'nın durumu Batista'dan bile saçma. Durduk yere yıllardır bildiği halde umurunda olmadığı bir olayın peşine düşmeye karar verdi. Sırf Debra'nın ölümüne yol yapmak için buna gerek yoktu.

LaGuerta'nın durumu Batista'dan bile saçma. Durduk yere yıllardır bildiği halde umurunda olmadığı bir olayın peşine düşmeye karar verdi. Sırf Debra'nın ölümüne yol yapmak için buna gerek yoktu.
Dexterın Debraya yakalanmasıda böyleydi adam orada ne kadar saçmaladı akıllara zarar.

Yedinci bölüm bayağı iyiydi, beni tek rahatsız eden durum Batista'nın retcon yemesi. Bu adam Miami'deyken o kadar da akıllı biri değildi, ama yeni dizide Sherlock olmuş bildiğin.
Retcon yememiş abi dediğin gibi reis hala 5 iq. Arabasına verici yerleştirdim diyor airpods koymuş, onun şarjı nasıl bitmedi orasını da anlamadım baya en az 1 hafta rotasını izlemiş gibi. Airpods kullanmadım daha önce ama şarjı o kadar gitmiyordur herhalde. Dexter anlayınca her yerine baktı arabanın, çamurlukların altından tut arka koltuk ceplerine kadar ama gitmiş göz önüne koymuş :D Dexter'ı da yakalıyor bir şekilde iş üstünde ama kurbanı tanımaya çalışmıyor, kim olduğunu bulsa tanık olarak kullanacak ama yok. Elde sıfır kanıt gidip dedektifleri çağırıyor falan.

Retcon yememiş abi dediğin gibi reis hala 5 iq. Arabasına verici yerleştirdim diyor airpods koymuş, onun şarjı nasıl bitmedi orasını da anlamadım baya en az 1 hafta rotasını izlemiş gibi. Airpods kullanmadım daha önce ama şarjı o kadar gitmiyordur herhalde. Dexter anlayınca her yerine baktı arabanın, çamurlukların altından tut arka koltuk ceplerine kadar ama gitmiş göz önüne koymuş :D Dexter'ı da yakalıyor bir şekilde iş üstünde ama kurbanı tanımaya çalışmıyor, kim olduğunu bulsa tanık olarak kullanacak ama yok. Elde sıfır kanıt gidip dedektifleri çağırıyor falan.
Airpods kullanılmazsa şarjı gider o kadar. Kasanın içinde duruyor neticede. Orada heyecan yapmayıp direkt polisi araması ya da önce çevre kontrolü yapması gerekirdi. Yine de retcon durumu geçerli, çünkü diğerleri ona inanmasa da nokta atışı tespitler yapıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık