Minimum bağış 20 TL olarak gözüküyor, kartımda 12 TL var. Nasıl gönderebilirim bunu?Ben şahsen Ahbap'a yolladım.
Basın sağolsun. Mekanı Cennet olsun.Sabah paylaştığım arkadaşımdan hala haber yok. Ailesine bir vakte kadar ulaşıyorduk fakat artık onlara da ulaşamıyoruz. Kötüyü düşünmek istemiyorum derken başka bir arkadaşımın hayatını kaybettiğini öğrendim. Bugün çok zor bir gün oldu benim için. İnançlı biri değilim. Fakat bugün inanacak bir dal arıyorum. Farklı duygular içerisindeyim bilmiyorum.
Çevrende aile büyüğün vesaire varsa direkt oradan yolla diğer türlü uğraşma iban hesabı bu ahbap'ınMinimum bağış 20 TL olarak gözüküyor, kartımda 12 TL var. Nasıl gönderebilirim bunu?
Kaba bir hesapla 25-30k civarı can kaybı demek bu...Yıkılan bina sayısı 5606'ya yükselmiş.
Tam eminim ama bu da yanlış haber sanırım. Az önce Hatay belediye başkanı kendi ekipleri ve AFAD çalışıyor dedi. Sadece her yere yardım yetişmiyor. Şu an mümkün değil dedi.AFAD Hatay a hala gitmemis
Şu an 1600+ ölü ve 11 bin+ yaralı var.Kaba bir hesapla 25-30k civarı can kaybı demek bu...