Valla neye göre sınır dışı ediyorlar neye göre hapse atıyorlar ben hala çözebilmiş değilim. Sınır dışı edildi denilenler gerçekten ediliyor mu ondan hele hiç emin değilim.Sınır dışı etmişler mi bu gencoları?
Valla neye göre sınır dışı ediyorlar neye göre hapse atıyorlar ben hala çözebilmiş değilim. Sınır dışı edildi denilenler gerçekten ediliyor mu ondan hele hiç emin değilim.Sınır dışı etmişler mi bu gencoları?
Ben de tam bunu paylaşmak için girmiştim foruma. Saf kötülük denen şey bu olsa gerek.
Hangi sınır laSınır dışı etmişler mi bu gencoları?
Sınırı yedim adam elini sallayıp geliyorSınır dışı etmişler mi bu gencoları?
Yakalamışlar heralde bunları, birinin yüzünü fena dağıtmışlar teşhis edemedim bunlar mı değil mi diye tam olarak.
O bölgelerde ohal ilan edildi diye biliyorum. Polise ohalde vur emride verilip bu pislikleri ülkeden temizlemek lazım. Böyle bir durumda bir de polisden rasyonellik bekleyen insanlar var
Ühü ama onlar da insan ühü.O bölgelerde ohal ilan edildi diye biliyorum. Polise ohalde vur emride verilip bu pislikleri ülkeden temizlemek lazım. Böyle bir durumda bir de polisden rasyonellik bekleyen insanlar var