Ben önceden daha sağlıklı bir insandım. Şu an hissettiğim kadar çürük hissetmiyordum dersek belki daha doğru olur

Yaptığım sporların ve hayatımı biraz daha planlı programlı yaşamamın bunda çok etkisi vardı bence. Sonradan ben değiştim. Çürüdüm. Şu an pimpirikliyim zar zor topladığım şeyler tekrar bozulacak diye biraz korkuyorum.
Yaklaşık 5 sene önce daha sessiz oluyor diye gündüzleri uyuyup geceleri uyanık kalmaya başladım. Ondan önce sadece tatil günleri yaptığım bir şeydi gece ayakta kalmak. Şu an bundan rahatsızım çünkü diğer insanlarla çok zıt oluyoruz hem de benim için de onların sesli, hareketli vakitlerinde uyumam zorlaşıyor. Birkaç kez denedim gece uyumayı (bazen çok uykum geldiğinde saat 3-5 te uyuyorum.) Ama hiçbir zaman saat 11-03 arası gece uykusu alamıyorum bu çok üzücü. İleride mecbur mesleğe başladığımda düzeltmem gerekecek sanırım bunu ama ben tek yaşayacaksam hiç değiştirmek istediğim bi şey değil. Keşke sadece gece çalıştırılan veya çalışmalar yapılan bir yerde çalışabilsem
Bunlar şimdilik aklıma gelenler