Devam etmeni tavsiye ederim fb arkı şu an baya iyi gidiyorValla ben de bilmiyom, seri ilerlesin seriye göz atıcam yeniden zaten, ilgimi çeken bir seri zaten ama fb arkı bir türlü bitmedi.
Devam etmeni tavsiye ederim fb arkı şu an baya iyi gidiyorValla ben de bilmiyom, seri ilerlesin seriye göz atıcam yeniden zaten, ilgimi çeken bir seri zaten ama fb arkı bir türlü bitmedi.
Ben tekrardan mangayı bir daha okudum ve aslında hikaye çok iyi gidiyor ama 2 yılda bir bölüm çıktığı zamanlar olunca kopuyor insan. Mana Neah olayıve bookmanın olduğu şayo çoğu şeyi çözecek. Ama oraya gidene kadar allenin de yardımcılara ihtiyacı var. Kandanın allene bu kadar düşmedi de kendi geçmişinden dolayı bayağı iyi hikaye şu an.Olayları hatırlamıyorum ama flashback mevzuları bitse seri akmaya çok müsait direkt ana karakterlerden gidip yan karakterlere felan o sonradan giren noahlara bulaşmasa seri akmaya çok müsait gibi.
Farklı güzel şeyler varsa veya yeni farkettiğin birşeyler çıkarsa paylaşırsan sevinirizParaya kıydım 3 in 1 vol 1'i aldım. Çok uzun zamandır almak istiyordum ve sonunda aldım. İlk ve son aldığım cildi olacak Malum dolar 18... Ama kesinlikle değdi.
Haber, cilt kapaklarını paylaşıyorum,arada da kaç gün kaldığını. Buranın unutulmasını istemiyorum zatenFarklı güzel şeyler varsa veya yeni farkettiğin birşeyler çıkarsa paylaşırsan seviniriz
Bitemez. Seri şu anda 3 ayda 1 bölüm veriyor. Yani yılda 4 bölüm@UnAllen seri birkaç seneye biter mi sence?