Nedir bu Waifuların senden çektiği bir sal kardeşim ya, millet aç aç xDJohnny Silverhand olmuşuz zaten f arasaka der patlatırdık.
Nedir bu Waifuların senden çektiği bir sal kardeşim ya, millet aç aç xDJohnny Silverhand olmuşuz zaten f arasaka der patlatırdık.
Buna ben de düştüm. Dedim angel ismi karıdır heralde...
O kapıyı ne umutla açmıştım... Konuşmaya başlar başlamaz yapıştırdım Samurayı.Buna ben de düştüm. Dedim angel ismi karıdır heralde...
Bende afterlife idi.O kapıyı ne umutla açmıştım... Konuşmaya başlar başlamaz yapıştırdım Samurayı.
İstediğin zaman. Haritada dudak olan yerlere git.Oyunun hangi kısmından itibaren ilişki serbest.?
Sadece belirli karakterlerle mi oluyo bi ara denemiştim ama hic o tarz diyologlar gelmedi.?İstediğin zaman. Haritada dudak olan yerlere git.
Waifular candırNedir bu Waifuların senden çektiği bir sal kardeşim ya, millet aç aç xD
Dudaklarda fahişeler var zaten. Belirli karakterlerle neye göre diyolog geliyor bilmiyorum.Sadece belirli karakterlerle mi oluyo bi ara denemiştim ama hic o tarz diyolaglar gelmdi.?
Oyunun boyutu mu bu? öyleyse 57 gb'lik oyunu nasıl 100gb'nin üzerine cıkarmışlar hayret.Kaldı 108 gb, teşekkürler skidrowcodex