Yürü sen yine. Bir yerde donla gördüm Judy'i. Eğer Evellyn ile sevişmiyorsa o sıra o iş olur hem de fena olurBen Judy'e yürürdüm ama lezbiyen sanırım. Yani yürüyemiyoruz. .d
Yürü sen yine. Bir yerde donla gördüm Judy'i. Eğer Evellyn ile sevişmiyorsa o sıra o iş olur hem de fena olurBen Judy'e yürürdüm ama lezbiyen sanırım. Yani yürüyemiyoruz. .d
@Leffwn Baktım şimdi internete olmuyor dediğim gibi biri Meredith diğeri Panam bizim için. Ben zaten bir hata yaptım Meredith ile hiç tanışmadım ve işin açığı Panam varken bakmam ona.Yürü sen yine. Bir yerde donla gördüm Judy'i. Eğer Evellyn ile sevişmiyorsa o sıra o iş olur hem de fena olur
Galiba karakterin kadınsa götürebiliyon sadece.@Leffwn Baktım şimdi internete olmuyor dediğim gibi biri Meredith diğeri Panam bizim için. Ben zaten bir hata yaptım Meredith ile hiç tanışmadım ve işin açığı Panam varken bakmam ona.
He bizim için derken erkek karakterle oynayanları söylüyordum zaten. Eğer kadın karakterle oynuyorsanız yürüyün.Galiba karakterin kadınsa götürebiliyon sadece.
Mantıklı bak onu düşünmemiştim. Çünkü gördüm yani götürüldüğünü..Galiba karakterin kadınsa götürebiliyon sadece.
Neyse istemsizce doğru kararı vermişim. Diğeri hem yaşlı hem de hiç görmedim zaten ldkjsfşljsdfHe bizim için derken erkek karakterle oynayanları söylüyordum zaten. Eğer kadın karakterle oynuyorsanız yürüyün.
Ya bırak yaşını dpjvdupdv Şey mesela Rouge kaç yaşına gelmiş hala iyi gözüküyordu...Neyse istemsizce doğru kararı vermişim. Diğeri hem yaşlı hem de hiç görmedim zaten ldkjsfşljsdf
O karının vajinasından c4 çıkar.Ya bırak yaşını dpjvdupdv Şey mesela Rouge kaç yaşına gelmiş hala iyi gözüküyordu...
Johnny Silverhand olmuşuz zaten f arasaka der patlatırdık.O karının vajinasından c4 çıkar.