Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
Performans testleri moralimi bayağı bir bozuyor.

Gtx 1060 orta ayarlar da nasıl 60 fps alamıyor anlamıyorum. İnşallah böyle bir sıkıntı olmaz da oynayabilirim. O kadar bekledim bu yaştan sonra tekrar kuzenin yancısı olmak istemiyorum.

Silinmiş Üye

Ssd'de 200 gb yer ayirip windows yukledim ve tek bu oyunu yukleyecegim insallah ileri de sikinti cikmaz. Millet hatalarin sayisini cok oldugunu soyluyor acaba kac guncelleme alir veya ne kadar surer epey endiselendiriyor beni. :( Umarim cildirtacak duruma kadar gitmez bu is.

Bu arada oyunu inceleyenler ilk gün güncellemesi olmadan oynamış umarım ilk gün güncellmesi ile optimizasyonu daha iyi hale getirmişlerdir.

Yeni nesil versiyonu çıktıktan sonra oynarız artık. O zamana kadar da genel olarak toparlar oyun. Şu hayatımda ön siparişle iki tane oyun aldım. Biri gta v, diğeri de rdr2. Yeni rockstar oyunu dışında hiçbirine de ön sipariş vermem diye düşünüyorum.

Her şey tamam ama oynayacak vakit yok bu seferde. Günlük 2şer saatten kaç günde biterse artık. Klavye fare olmadan eziyete dönüşebilir oyun benim için, o yüzden varsa suikastçi veya yakın dövüş odaklı karakter yaparım. Oyun hakkında hiçbir şeye bakmadım henüz.

Oyunla ilgili haberlere bakarken oyunun sonuna dair ağır spoiler yedim. Size de vereyim mi acısını çıkarmak için?

Ne dersiniz?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık