Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82

Üye silindi 5781

Cyberpunk2077'yi indirip gtx 1060 6gb i olan insanları fps değerlerini bildirmesi için buraya davet ediyorum.30 fps acayip az geldi ama doğru gibi. En az 50-60 olmalıydı mediumda.

Silinmiş Üye

Biz bu 57 gb indirdikten sonra bi de paket indirecegiz ya toplam ne kadar yer kapliyor ? Ssd'e ona gore yer ayirmistim ama insallah yeterli olur diye dusunuyorum. :/

Bu sınıfları izah etseydin de ona göre ne ile oynayacağımıza karar verseydik @konu sahibi
Nomad karakter oluşturmayı seçen oyuncular Night City’nin etrafını kaplayan Badlands’da serüvenlerine başlayacak. Oyuncu, Badladns çöllerinde göçebe hayatı yaşadıktan sonra farklı sebeplerle Night City’e göç eden bir karakter hikayesi çizecek. Night City Wire: Episode 2’de Nomad karakter tipinin savaşlarda daha dayanıklı olacağı da belirtildi.

Street Kid karakter arkaplanı seçen bir oyuncu çeteleri ve sokak kültürünü yakından tanıyan bir karakterle Night City’de maceraya başlayacak. Street Kid yani Sokak Çocuğu tipindeki karakterler, çete üyeleriyle yapılan diyaloglarda daha olumlu sonuçlar alabilecek. Önceki gösterimlerde kendilerini tamamen sibernetik eklentilerle donatan Maelstrom çetesini tanımıştık. Street Kid hikaye başlangıcını seçen oyuncular, benzer çetelerle sürekli etkileşim halinde olacak.

Corp: Karakter arkaplanına sahip oyuncular geleceğin dünyayı yöneten dev şirketlerinden birinin bünyesinde Night City macerasına başlayacak. Bu karakter tipini seçenler oyunun devamında şirketler arası entrikalar hakkında deneyimli olacak. Şirket koridorlarından Night City sokaklarına doğru yapacağımız yolculukta Corpo karakter arkaplanını tercih eden oyuncular resmi diyaloglarda daha ikna edici olacak.

Üye silindi 1004

Çok hatalı diye eleştiriyorlar. Boktan ve dandik Bioware RPG'leri bile bug doluyken, koskocaman bir Open Live World herhalde bug dolu olacak. Zaten oyunu 2022'ye ertelemek istiyorlardı ama, yatırımcılar ve oyuncular bu dedikoduyu duyunca zırlamaya başladı..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık