Benim puanın çok yüksek olmasının sebebi oyun mekaniğinin bana uygun olması, ben bir Skyrim delisiyim, sonra Fallout. Bu oyunda hem skyrimdeki gibi yetenek kullanarak geliştirebiliyorum hem Fallout gibi gezip dolaşabiliyorum, punk ve gelecek havası beni geçmiş yada kıyamet sonrası kadar çekmese bile oyunda mekanikleşen bir chara sahip olmamız bu eksikliği benim açımdan giderdi. Oyunda genelde oynadığım karakterlere bağlanmam ama V karakteri ve diğer karakterler (Yan karakter eksikliği çok bari var Keşke Jackie hemen ayrılmasaydı )hoşuma gitmedi değil.
Yani oyunu sevdim çünkü hem Borderlands gibi loot yaptım, hem Fallout gibi dolaştım, hem Skyrim gibi yetenek yükselttim, Katana ile kafa uçurmak da güzeldi, ana görevlerinden çok yan görevleri hoşuma gitti. Aradığımı fazlasıyla buldum, tam bitmemiş olmasının eziyetini ben de çektim çok, araç kullanırken yada birini takip ederken kafayı yiyordu yoldakiler, Aı'de sıkıntı var, kaybolup duran tipler, sıkışıp kalan düşmanlar bunlar benim de canımı sıktı hele bir dövüş görevi var rezil bir şeydi. Sonuç olarak 7-8 vermenizi anlıyabiliyorum ama ben böyle oyuna 9'dan aşağı veremem, oyuncu kimliğime ters.