Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Cyberpunk 2077 (2020)

Ne olarak oynayacaksınız ya da oynardınız?

• Kullanılan toplam oy
    82
Oyundaki tüm görevleri bitirdim, arabalar dahil haritada yanan ünlem veya soru işareti kalmadı. Sonlardan birini de gördüm sonra kaydı geri aldım diğer sonlara bakacam.

Diğer sonlara da bir bakayım sonra genel bir değerlendirme yapayım ama bu oyuna puanım 9, temizinden bir optimizasyon edildiğinde 9.5 olur.

Silinmiş Üye

Yan görevlerini severek oynadığım bir oyun. Ana hikaye sarmadı neden bilmiyorum.

Oyundaki tüm görevleri bitirdim, arabalar dahil haritada yanan ünlem veya soru işareti kalmadı. Sonlardan birini de gördüm sonra kaydı geri aldım diğer sonlara bakacam.

Diğer sonlara da bir bakayım sonra genel bir değerlendirme yapayım ama bu oyuna puanım 9, temizinden bir optimizasyon edildiğinde 9.5 olur.
Sadece istediğim arabaları aldım ben. Tüm görevler ve tüm mavi işaretler bitti. Bitirdikten sonra youtube'a bir göz attım bitirebileceğim en iyi şekilde bitirmişim zaten. Senin puanlar uçmuş bakıyorum .p Teknik problemleri falan saymazsak bence 10 üzerinden 8 alır.

İleri zamanda daha stabil bir versiyonu tekrar oynanır.

Bunca eksiğe rağmen oyun bu puanı verdirebiliyorsa, adamların yeteri kadar zaman ve imkanı olsaydı ortaya nasıl bir şey çıkardı hayal edemiyorum şu an.

Silinmiş Üye

Çok güzel yan görevleri var, bazıları ana görevden daha ilgi çekici.
Belediye başkanı adayının görevini baya bir uzatsalar çok hoş olurdu mesela.
Aynen, benim sevdiğim yan görev :
Kişiliği olan arabalar çok güzel yan görevdi. Severek oynadım ve parası da iyiydi :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık