Softluğun bile haşinKüfürler yorumlarda.
Ben yine soft yazıyorum:/
Softluğun bile haşinKüfürler yorumlarda.
Ben yine soft yazıyorum:/
Mis gibi güncelleme olmuş, bunun gibi birkaç güncelleme daha yapılırsa oyun iyice düzelir.Cyberpunk 1.05 güncellemesi Ps ve Xbox için yayınlandı.
Pc için daha sonra gelecek.
Nelerin düzeldiğini söyleyemeyeceğim çünkü liste aşiret düğünü davetiyesi gibi.
Merak edenler şurdan bakabilir:
Hotfix 1.05
Hotfix 1.05 is now live on Xbox and Playstation systems! PC version will follow soon.www.cyberpunk.net
Beklediğimiz güncelleme sonunda gelicek.Artık her 3 ila 4 saatte oyunun kapanmasından kurtulacağız herhalde.Cyberpunk 1.05 güncellemesi Ps ve Xbox için yayınlandı.
Pc için daha sonra gelecek.
Nelerin düzeldiğini söyleyemeyeceğim çünkü liste aşiret düğünü davetiyesi gibi.
Merak edenler şurdan bakabilir:
Hotfix 1.05
Hotfix 1.05 is now live on Xbox and Playstation systems! PC version will follow soon.www.cyberpunk.net
Mis gibi güncelleme olmuş, bunun gibi birkaç güncelleme daha yapılırsa oyun iyice düzelir.
Bunlar daha küçük güncellemeler ona rağmen bu kadar şey var düzeltilenler arasında.Beklediğimiz güncelleme sonunda gelicek.Artık her 3 ila 4 saatte oyunun kapanmasından kurtulacağız herhalde.
Ben oyunu güncellemelerin tamamı gelene kadar oynamamak üzere rafa kaldırdırım.Geldiği zaman oynadıktan sonra buraya detaylı bir inceleme yazarım.Bunlar daha küçük güncellemeler ona rağmen bu kadar şey var düzeltilenler arasında.
Asıl büyük güncellemeler Ocak ve Şubatta gelecek asıl o zamanki listeyi merak ediyorum.
Oyuna bende ara verdim.Ben oyunu güncellemelerin tamamı gelene kadar oynamamak üzere rafa kaldırdırım.Geldiği zaman oynadıktan sonra buraya detaylı bir inceleme yazarım.