@Vegapunk 'ı Ben hiç saymıyorum, foruma fazla gelir o. Onun rakibi Bezos felan, aşağısı kurtarmaz.Oynanacak hale kesin getirirler ama ps4’un sahip olduğu bütün performansa ve kaliteye ulaşamazlar çünkü bununla uğraşsalar 2022’ye kadar uğraşırlar.
Sistem sorunlarını bir kenara atarsak oyun çok güzel.
Benim Ps4 Pro’da da baya güzel görünüyor yani standart ps4’ün sıkıntılarını ben yaşamıyorum.
Sorunlardan birkaçı, çatışmalarda fps drop yiyorum ve oyun bitmemiş hissettiriyor. Çünkü benim konsolda daha ağır olup çok daha güzel görünen oyunlar oynadım.
Üstüne bir de suçlarını kabul edince iyice hevesim kaçtı ve güncellemeleri beklemeye karar verdim.
Normal bir oyun olsaydı cidden kenara atıp konuyu kapatırdım ama bu oyunu sorunsuz ve bitmiş bir şekilde oynamak istiyorum çünkü cidden güzel oyun.
Hiçbir şirketin sırf hype var diye yarım oyun çıkarmaya hakkı yok o yüzden biraz
kırgınım onlara.
Bütün ipleri @Vegapunk tutuyor sanıyordum ben demin kepekli ekmeği çorbaya bandıra bandıra yiyen bir Sivaslıyım sadece
ÇABUK SİL BUNU!
Zenginlerin garip zevkleri var derlerdi inanmazdım. Adam multimilyoner ama yediği şeylere bak.