Croc un Buggy e katılmasının tek mantıklı açıklaması bunu öldüreceklerdir, ee hangi Yonkou yanına alacak bunu ? Buggy sama ile geçmişten hafiften bir münasebeti vardı. Gene iyi Buggy sama izin vermiş 

İş-kur'a yazılsa, ordan bile iş bulamaz bu adam. Buggy'e yalvarmıştır kesin, beni yanına al diye.Croc un Buggy e katılmasının tek mantıklı açıklaması bunu öldüreceklerdir, ee hangi Yonkou yanına alacak bunu ? Buggy sama ile geçmişten hafiften bir münasebeti vardı. Gene iyi Buggy sama izin vermiş![]()
Nokta atışı tesbitParalel evrende yonkoculuk oynuyormuş. One piece evrenine geri dönecek cesareti de yoktur. Dönecekse önce kendine sağlam bir kapı bulması lazım tabi.![]()
Hak ettiği saçma sapan adamlardan dayak yemek ama şimdi.Hala boş boş eleştirmeye kalkıyorlar.
Geçmişte saçma sapan adamlara yedirenlerden tut da "NW de herkes yener bunu" diyenlere kadar hepsi kafasını Croc'un yaptığı kuma gömdü. Bir kere de haksız olduğunuzu kabul edin ama nerede...
Kimden dayak yemiş?Hak ettiği saçma sapan adamlardan dayak yemek ama şimdi.![]()
Dayak yememiş, ama olması gereken o diyorum ben. 30 milyonluk Luffy'e yenilen adamın seriye daha güçlü olarak dönmesinin ne gereği var ki? Karizmatik adam ama Oda Crocodile'a harcadığı süreyi henüz işlenmemiş karakterlere harcasa daha iyi olur bence.Kimden dayak yemiş?
Yav hala orada mısınız? Adam seriyi bu kadar uzun düşünüyormuş o dönemler hala oralar mi tartışılıyor şu noktada? :/Dayak yememiş, ama olması gereken o diyorum ben. 30 milyonluk Luffy'e yenilen adamın seriye daha güçlü olarak dönmesinin ne gereği var ki? Karizmatik adam ama Oda Crocodile'a harcadığı süreyi henüz işlenmemiş karakterlere harcasa daha iyi olur bence.