Senin gibi Koffyci tabi böyle bir sey çizer. Koffy fanından daha iyi bir senaryo beklememek lazim zaten.Muhtemelen İvankov ile birlikte kabarelere çıkıyordu geçmişte Crocodile.
Ben Oda olsam adama böyle bir arkaplan hikayesi çizerdim.![]()

Senin gibi Koffyci tabi böyle bir sey çizer. Koffy fanından daha iyi bir senaryo beklememek lazim zaten.Muhtemelen İvankov ile birlikte kabarelere çıkıyordu geçmişte Crocodile.
Kabare derken şöyle birşey oluyor.Senin gibi Koffyci tabi böyle bir sey çizer. Koffy fanından daha iyi bir senaryo beklememek lazim zaten.![]()
Adamın geçmişini bilmiyorum kendi arcında arka plan çizmedi niye acaba ? İşte bunlar hep bir sır. Bir kadının sırrıMuhtemelen İvankov ile birlikte kabarelere çıkıyordu geçmişte Crocodile.
Siz Koffcilere dayak kafa yapmiş. Belli ki Sadi iyi çalışıyor ID de.Kabare derken şöyle birşey oluyor.
![]()
Tabii Okan Bayülgen olarak çıkmayacak.![]()
O iş yalan oldu iki kişinin bildiği sır olmaz savını İvankov kanıtlayacak.Adamın geçmişini bilmiyorum kendi arcında arka plan çizmedi niye acaba ? İşte bunlar hep bir sır. Bir kadının sırrı![]()
Bunu bile Dofcular yapmiş. Croc'u falan eklemisler utanmadan bu Koffy ayakları kıçına vura vura Tsuru'dan kaçarken Croc WB'ye yürüyordu...
Aynen yürüyordu hülyalarda ?Dayak arsızı Koffy fanları yine algı yaparak bir şeyler planliyorlar!
Bunu bile Dofcular yapmiş. Croc'u falan eklemisler utanmadan bu Koffy ayakları kıçına vura vura Tsuru'dan kaçarken Croc WB'ye yürüyordu...
Yoo Mangaka'nın bizzat açıklaması var. Tabi siz kendi yorumlarınızi onun çizdiklerinden ya da söylediklerinden almadığınız için hülya olarak görmen normal.Aynen yürüyordu hülyalarda ?