Doflamingo çünkü kendisi impel downdaKimmiş o üyeler ve karakterler. Hangi karakter Croco'dan daha aşağıda olabilir ki.![]()

Doflamingo çünkü kendisi impel downdaKimmiş o üyeler ve karakterler. Hangi karakter Croco'dan daha aşağıda olabilir ki.![]()
O üyeler kendini çok iyi biliyor tek tek yazmama gerek yok şimdi.Kimmiş o üyeler ve karakterler. Hangi karakter Croco'dan daha aşağıda olabilir ki.![]()
croco bilmem kaçıncı katta su ile işkence ediliyordu oraya hiç girmeyelim xdDoflamingo çünkü kendisi impel downda![]()
Su değil o kaynayan su ile vaftiz ediliyorlar.croco bilmem kaçıncı katta su ile işkence ediliyordu oraya hiç girmeyelim xd
Sen geçmişten bahsetmedin.Kim aşağıda olabilir dedin impel downda olan dof olduğuna göre şuanlık tartışılacak birşey yok demektir he dof çıkar ordan o zaman o kategoriden kurtulurcroco bilmem kaçıncı katta su ile işkence ediliyordu oraya hiç girmeyelim xd
Keyfini bozmak istemiyorum.Kadın halini çok sevmeye başladım. İlerde fanı olabilirim bu gidişle. Croco-chan kyaaa.![]()
Boz bozmak istiyorsan bakalım.Keyfini bozmak istemiyorum.