Timsah diyince akla gelen,çöllerin efendisi @Sir Crocodile söylüyor xdKim diyor onu ?
Timsah diyince akla gelen,çöllerin efendisi @Sir Crocodile söylüyor xdKim diyor onu ?
Zoro şuan yenemez dedim, yenemez zaten.Timsah diyince akla gelen,çöllerin efendisi @Sir Crocodile söylüyor xd
Fazla kum zararTimsah diyince akla gelen,çöllerin efendisi @Sir Crocodile söylüyor xd
Farklı bir şey demedim zaten söylediğini aktardım,eksik mi demişim ?Zoro şuan yenemez dedim, yenemez zaten.
Olay "Crocodile Zoro'yu yener" olayından çıkmadı biliyorsun ki. Aksine "Zoro kimi yenebilir" olayından çıktı. Bende şuan için erken dedim, sadece o değil pek çok kişiyi de söyledim dümdüz bir yorummuş gibi yazdın. Daha ayrıntılı bir muhabbetti bu hatırlarsan...Farklı bir şey demedim zaten söylediğini aktardım,eksik mi demişim ?
Seni Zoro fanlarının önüne atacağımı söylemiştim xdOlay "Crocodile Zoro'yu yener" olayından çıkmadı biliyorsun ki. Aksine "Zoro kimi yenebilir" olayından çıktı. Bende şuan için erken dedim, sadece o değil pek çok kişiyi de söyledim dümdüz bir yorummuş gibi yazdın. Daha ayrıntılı bir muhabbetti bu hatırlarsan...
Yahu onların önüne atsan ne olur atmasan ne olur? Onlara kalsa Pica için utanmasalar sağ kol seviyesi diyecekler. Onlara göre Zoro rakibi olan herkes diğer kişilerden güçlüdür...Seni Zoro fanlarının önüne atacağımı söylemiştim xd
Sen ne demek istiyorsun Zoro fanlarına,gayet tutarlı olanlarda var yakıştıramadım xdYahu onların önüne atsan ne olur atmasan ne olur? Onlara kalsa Pica için utanmasalar sağ kol seviyesi diyecekler. Onlara göre Zoro rakibi olan herkes diğer kişilerden güçlüdür...
Aynı şekilde Cross Guild olaylarını görmesek muhtemelen hayallerinde Crocodile'a tek attırırlardı şimdi. Geçmişte benzer muhabbete girenler de oldu aralarından şimdi yoklar...
Fakat şimdi Zoro'nun ağa babası ortak olmak için koşa koşa geldi. Zoro değil onun abisi yanında oturuyor Crocodile'ın, bu da onlara yeter çok konuşmaya gerek yok...
Çekip geldi yine...