Luccide en az amiral mi?Croco Luffy'nin ezeli düşmanı, aynı Lucci gibi. Lucci'den daha havalı olduğu için ondan daha güçlüdür diyorum, Lucci de en az amiral olduğuna göre Croco en azından yonko çıkıyo bu denklemde.
Luccide en az amiral mi?Croco Luffy'nin ezeli düşmanı, aynı Lucci gibi. Lucci'den daha havalı olduğu için ondan daha güçlüdür diyorum, Lucci de en az amiral olduğuna göre Croco en azından yonko çıkıyo bu denklemde.
Ben demiyorum, @Empyrium diyor Gerçi o da banlandı arkasından konuşmak gibi olmasınLuccide en az amiral mi?
Kendini avutmaya başlamışsın bakıyorum yine Dof falan diye.Doffy > Herkes bir kere o konuda anlaşalım zeka seviyeleri aynı değil böyle bir suç dehası yüzyılda bir gelir o farketti diye garip bir durum olduğu anlamına gelmiyor.Smoker yenmesi gayet olağanmış ki hükümet Smoker yendi diyor seviyeleri iyi bilen halkta tepki göstermiyor öyle miymiş tamam diyip geçiyor.Tashigi’nin konuyla alakasını çözemedim ama 2 vs 1 durumu olmamıştı zaten Robin icabına bakmadı mı onun.Croco’nun yapılanmasıyla başa çıkamayabilirlerdi Smoker orada onu kastediyor biz bir bölük asker yapamadık korsan tayfası yaptı diye.
Şaka herhalde ? MF zamanları Oda efendi hakileri adam gibi işlese Croc kesin dayağı yemişti, hakiyi bassa Croc un kelle o sıra uçmuştu. Counter nasıl oluyor? Doffy ip , Croc kum… yani Doffy Crocdan haki olarak bariz kat kat üstünlüğü var, bunu kimseyle tartışmam üstüne de uyanışı var.dof genel olarak croco'dan daha tehlikeli birisi ama croco dof'un counter'ı olabilecek bir güce sahip olduğundan dof vs croco'da oyum croco'dan yana olur. genel güç sıralamasında ise dof'u croco'nun üstüne koyarım.
Kim diyor onu ?Zoro'yu yeneceği iddia ediliyor xd