Oda ne demiş bana da göstersene? Öğrenmek için soruyorum. Psikolojik yaralı olmak etkendir, futbolcu iyi oynayamaz, sana denk birinden dayak yersin belki daha zayıf birinden ama sen 90lık adamı alıp, 30luk adamlar seviyesine indiremezsin.
Oda kapak hikâyesinde adamın olayını çizdi Alabasta sonrasi dönemde. Arc yanlış hatırlamıyorsam Enies Lobby zamanları. Grupça hapishaneden kaçabilecekken kacmiyorlar. Crocodile "Dış dünyaya ilgim kalmadı" diyor daha sonrasında, orada kaçmayı reddediyor. WB olayları sonrası ise çıkıyor...
ID sonrası ise Daz Bones Luffy üzerinden konuşuyor. "Bu tip yaralar kolayca iyileşir mi?" diyor ve iğneleme yapıyor Croc'a. O da "Yaralarımı iyileştirdim şimdi bunu kanıtlamak için eskiden eğlenceli bulduğum Yeni Dünya'ya gidiyorum" diyor.
Oda geçmişte"Denizlerde hızlıca yükselmiş, 20'li yaşlarının başında Shichi olmuş. Daha sonrasında ise WB'ye meydan okuyup yenilmiş" dediği biri için bu tip bir olay işliyor.
Benzeri Moria da oluyor mesela, karakter kendini salmış uyuyordu sadece, bu adam Kaido ile dönüşmüş geçmişte. Bu noktada haki gördün mü Moria'dan? Yani o dönem bile seride pek çok şey oturmamış ki olayları 4 denizde başlayan Croc'un tutarsız görünmesi normal. Fakat Oda'nin bu karakter üzerinde izlediği yol da ortada kapak hikâyeleri-İD-MF olayları sebebiyle.
Yani Mangadan göster diyorsan eve girince onu da gösteririz tek tek.