Tsuru'yu görünce fatiha okuyan dövemeyeceğine göre
Tsuru'yu görünce fatiha okuyan dövemeyeceğine göre
Boa Hancock Luffy'nin her hareketini nasıl kendine yontuyorsa kumkum da aynı şeyi yapıyor. Bir yandan dayak yerken bile trash talk yapan adam bu Croc. Onun lafı itibar edilecek laf değil
Adamı default ayarlarına döndürdün tebrik ederim.Boa Hancock Luffy'nin her hareketini nasıl kendine yontuyorsa kumkum da aynı şeyi yapıyor. Bir yandan dayak yerken bile trash talk yapan adam bu Croc. Onun lafı itibar edilecek laf değil
Neden acaba? Yorum "Ben seriyi okumadım" diye çığlık atıyor.Mr3 ile Sanji'nin sesini dahi ayırt edemeyen, Sanji'nin 40 kere tokatladığı "kurnaz" adam. Yersen.
Mihawk 3 üstü alır diyen seriyi anlamamıştır da dedim. İyi demiş miyimNeden acaba? Yorum "Ben seriyi okumadım" diye çığlık atıyor.
Valla beni şaşırmıyorsun gerçekten, Crocodile BW grubu ile hiç görüşmedi, çoğu şeyi Robin üzerinden götürdü yani seslerini falan bilmiyor. Onlar da son ana kadar Croc'u bilmiyorlardı. Yani hiç görüşmediğin birinin ses durumu konusunda da yazmazsin...Mihawk 3 üstü alır diyen seriyi anlamamıştır da dedim. İyi demiş miyim
Bak şimdiValla beni şaşırmıyorsun gerçekten, Crocodile BW grubu ile hiç görüşmedi, çoğu şeyi Robin üzerinden götürdü yani seslerini falan bilmiyor. Onlar da son ana kadar Croc'u bilmiyorlardı. Yani hiç görüşmediğin birinin ses durumu konusunda da yazmazsin...
Olay sen olunca buna bile şaşırmadım yorumu görünce bir gülme geldi.