Ya sana şaka da yapılmaz oldu ha. Gül geç işte. Şu sıfatı Croco'da daha önce gördün müHahahahah yani bizde bu yüzden hikaye yazıyoruz şuan mı diyorsun. :S
Sözünü dinlerken mi? Yoksa dediğine katılması mı? Şaşırmadım yine yoruma. :S
Ya sana şaka da yapılmaz oldu ha. Gül geç işte. Şu sıfatı Croco'da daha önce gördün müHahahahah yani bizde bu yüzden hikaye yazıyoruz şuan mı diyorsun. :S
Sözünü dinlerken mi? Yoksa dediğine katılması mı? Şaşırmadım yine yoruma. :S
Sir Croc şaka falan anlamaz hayat mottosu budur. İki üç yıl önceki yorumlarını nicki gizleyip alıntılasam kendine şekil yaparYa sana şaka da yapılmaz oldu ha. Gül geç işte. Şu sıfatı Croco'da daha önce gördün mü
Mutlu olmuş işte, adam mutlu olsa bile kızıyorsunuz.Ya sana şaka da yapılmaz oldu ha. Gül geç işte. Şu sıfatı Croco'da daha önce gördün mü
Crocodile'ın çok farklı gülme şekilleri var la böyle, nasıl görmedin?Ya sana şaka da yapılmaz oldu ha. Gül geç işte. Şu sıfatı Croco'da daha önce gördün mü
Ben anlamam Mihawk'a daha çok gülmüşCrocodile'ın çok farklı gülme şekilleri var la böyle, nasıl görmedin?
Croc bu tarz biri, yeri gelince çok ciddi yeri gelince güler. Alabastada da bu tarz tepkileri var.
En kolayından Dof'a karşı güldüğü sahne.
Yeni Dünya'ya girişinde takındığı ifade Daz'a karşı.
Mihawk = Crocodile ne lan?Aynen, çok sağlam yorumluyorsun tebrik ederim. :S
Mihawk sevgisini göstermiştir ikisini eşit sevdiğini anca böyle ifade etmişMihawk = Crocodile ne lan?
Söylerken dilin boğazına kaçmadımı, yazarken parmakların yamulmadı mı?! Adamın içinden geçmişsin haberin yok.