@Millennium Wizard bak istek var gel, iki kelam et...Şu ana kadar görmedim @Millennium Wizard böyle dediğini. O yüzden merak ettim, söylesin, ben de görmek istiyorum.
"Çibi Mihawkcı" nedir, ilk kez duydum. Güldürdün beni.
@Millennium Wizard bak istek var gel, iki kelam et...Şu ana kadar görmedim @Millennium Wizard böyle dediğini. O yüzden merak ettim, söylesin, ben de görmek istiyorum.
"Çibi Mihawkcı" nedir, ilk kez duydum. Güldürdün beni.
Daz Bones Croco kadar önemli bir karakter değil ki,ona tepki vermemiş olabilir.Daz Bones'a neden şaşırmıyor Mihawk? Croc ile birlikte geldiği göründü, onun arkasını kolladığı göründü MF de hatta. Daz Bones şöyle bir şey diyor...
Daz Bones özellikle söylüyor emir üzerine geldiğini, Mihawk da bilerek kesiyor zaten ismini söyleyip gördüğün gibi. Yani Mihawk neye şaşırıyor acaba dediğin konuda?
Crocodile zaten WB tarafına da Donanma tarafına da düşman olarak geldi savaşa adam Shichi değil...
Tepki vermiş, adını söyleyerek belirterek kesiyor Daz'ı...Daz Bones Croco kadar önemli bir karakter değil ki,ona tepki vermemiş olabilir.
Luffy'i yakalamaya çalışırken bir anda karşısında Croco'yu görmesi bence şaşırtır yani.
Croco ne alaka şimdi demiştir.
Bunu defalarca tartıştık,Croco'ya Daz Bones gibi tek atamaz,Croco vs Mihawk hem çizemez o anda Oda.
Luffy kurtulsun bir şekilde diye çizilmiş bir sahne.
Tek bir panelden,Croco Mihawk'a denk,Mihawk'a geri vites attırdı,Mihawk korktu eli ayağına dolandı gibi şeyler düşünüyorsan,düşünebilirsin xd
Sir Crocodile benim dişimin kovuğuna yetmiyor bize et lazım et timsah eti yavan oluyor.Bu konuya girmeye bayılıyorum. @Sir Crocodile ve @Millennium Wizard bir arada olunca keyif alıyorum.
Dediklerini yaz, başka yerlerde ''Ben böyle dedim'' demesini biliyorsun hikaye yazmaya geçme hemen.Sir Crocodile benim dişimin kovuğuna yetmiyor bize et lazım et timsah eti yavan oluyor.
Doflamingo Croco'nun teşhisini koymuş,diyorki mapusa girdin çıktın hala aynısın,bir akıllanmadın.Sir Crocodile benim dişimin kovuğuna yetmiyor bize et lazım et timsah eti yavan oluyor.
Zoro gibi o da rakibi kadın olunca kesmiyordur belki.Mihawk kılıcını ıslatmayı unutmuş.