Mihawk'ı MF ve şu sahne sonrası hayatından tamamen çıkarman lazımdı o zaman.Zayıflara tahammülüm yok. :d
2 yıllık zaman atlaması sonrası güçlenmiştir diyorsun.
Fakat sen babun seviyordun doğru...
Mihawk'ı MF ve şu sahne sonrası hayatından tamamen çıkarman lazımdı o zaman.Zayıflara tahammülüm yok. :d
2 yıllık zaman atlaması sonrası güçlenmiştir diyorsun.
Mihawk'ı MF ve şu sahne sonrası hayatından tamamen çıkarman lazımdı o zaman.
@Millennium Wizard artık Crocodile'a yanlıyor yavaştan, eskiden onu Croc>Dof olduğuna ikna etmeye çalışırdım, bunu kabul etmezdi. Fakat şimdi ''Crocodile Amiral seviyesi'' diyor.Bu konuya girmeye bayılıyorum. @Sir Crocodile ve @Millennium Wizard bir arada olunca keyif alıyorum.
Mihawk dumur olmuş...Mihawk kılıcını ıslatmayı unutmuş.
Bu aralar Çibi Mihawkcılar ile uğraşıyoruz...
Hahahah hayal anlatmak sizin işiniz, o kadar anlattınız şu seviye bu seviye Mihawk hangi konumda çıktı? :SUğraşıyoruz derken? Yahu tek başına hayalini anlatıyorsun, niye çoğu konuşuyorsun? :d
Crocodile Luffy'i niye koruyor diye şaşırmış bir Mihawk görüyorum.Mihawk'ı MF ve şu sahne sonrası hayatından tamamen çıkarman lazımdı o zaman.
Daz Bones'a neden şaşırmıyor Mihawk? Croc ile birlikte geldiği göründü, onun arkasını kolladığı göründü MF de hatta. Daz Bones şöyle bir şey diyor...Crocodile Luffy'i niye koruyor diye şaşırmış bir Mihawk görüyorum.
Şu ana kadar görmedim @Millennium Wizard böyle dediğini. O yüzden merak ettim, söylesin, ben de görmek istiyorum.@Millennium Wizard artık Crocodile'a yanlıyor yavaştan, eskiden onu Croc>Dof olduğuna ikna etmeye çalışırdım, bunu kabul etmezdi. Fakat şimdi ''Crocodile Amiral seviyesi'' diyor.
Bu aralar Çibi Mihawkcılar ile uğraşıyoruz...