Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Sanji

Crocodile vs. Sanji

• Kullanılan toplam oy
    132
Jozu tek atamadı evet ama 2. vuruşa giderdi bunlara fazla takılmamak gerek zaten yazar 30 vs 80 yazmış bölümadına luffy onu yenince 100 oluyor , yazar fazla düşünmüyor olabilir orada ama serinin bir güç kriteri var 80 ödüllü birisi 170 ödülü birini yenebilirmi yener dersen saçma olur
Hancock da 80 ödüllü kardeş ama 300 ödüllü luffynin agzını yüzünü dağıtırdı istese. Onlar eski ödüller. Ayrıca sadece ödül üzerinden güç yorumlayaman.

Cp0Lucci

Hancock da 80 ödüllü kardeş ama 300 ödüllü luffynin agzını yüzünü dağıtırdı istese. Onlar eski ödüller. Ayrıca sadece ödül üzerinden güç yorumlayaman.
Önceden sadece ödüle bağlıyordum şuan değil, eski bir mesajım sonuçta acemiymişiz.

Croco'nun ödülüne gelince mangaka 2 katına çıkar demiş 2 yıl önceki ödülü 160 milyon civarları hadi 200 diyelimki o kadar etsin o da ülke ele geçirme girişiminde bulunduğu için örgütüyle beraber. Şuan Croco 380 milyon ödüllü adamlarla aynı seviyededir muhtemelen belki 400'e merdiven dayar bilemeyiz tam olarak. Hancock olayı Croco için bir örnek olsada yeterli bir örnek değil, Hancock muhtemelen 500 milyon ödül alırdı 2 yıl önce bile ama Croco en fazla 200 alırdı bence dediğim gibi.

Ama şunu belirteyim, 2 yıl önceki Sanji > 2 yıl önceki Crocodile, Sanji kanıyla ve ya suyuyla dövüştüğünde her türlü yener Crocodile'ı. Croco'dan daha güçlü saldırıları var dj siz 2200 douriki+ Kurt adamın tekkaisini inletiyordu, dj ile Oz'un saldırısını saptırıyordu, yani Sanji baya baya öndeydi Croco'dan 2 yıl önce.

Ben yorum yapsam şimdi fan diyecekler. Objektif bakmıyor diyecekler ama yorumları gördükçe de gözlerim kanıyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.

En iyisi @Daredewill sen gel de bir yorum at. Sen Dof fanısın, Croco düşmanısın ama yine de senin o pis yorumlarını arar oldum bunları gördükten sonra :/

Önceden sadece ödüle bağlıyordum şuan değil, eski bir mesajım sonuçta acemiymişiz.

Croco'nun ödülüne gelince mangaka 2 katına çıkar demiş 2 yıl önceki ödülü 160 milyon civarları hadi 200 diyelimki o kadar etsin o da ülke ele geçirme girişiminde bulunduğu için örgütüyle beraber. Şuan Croco 380 milyon ödüllü adamlarla aynı seviyededir muhtemelen belki 400'e merdiven dayar bilemeyiz tam olarak. Hancock olayı Croco için bir örnek olsada yeterli bir örnek değil, Hancock muhtemelen 500 milyon ödül alırdı 2 yıl önce bile ama Croco en fazla 200 alırdı bence dediğim gibi.

Ama şunu belirteyim, 2 yıl önceki Sanji > 2 yıl önceki Crocodile, Sanji kanıyla ve ya suyuyla dövüştüğünde her türlü yener Crocodile'ı. Croco'dan daha güçlü saldırıları var dj siz 2200 douriki+ Kurt adamın tekkaisini inletiyordu, dj ile Oz'un saldırısını saptırıyordu, yani Sanji baya baya öndeydi Croco'dan 2 yıl önce.
Bambaşka iki saldırıyı nasıl kıyaslayabiliyorsun ki. Op evreninde kolay kolay göç skalası yapamıyorsun
Köyünden yeni ayrılan luffy deniz canavarına tek atarken marineford sonrasında adada fili gıdıklayamıyordu. Nurdan yola çıkarsak luffynin bu zaman içerisinde güç kaybettiği gibi saçma bir sonuç mu çıkarmalıyız. Velhasıl "O işler öyle olmuyor usta"

Ve bence bu konuda en büyük dayanak(filler değilse) Sengokunun lafları olmalı. Marinefordda luffye alto üstü bir çaylak indirin şunu gitsin havasindaydi. Ama croco acei kurtarinca "Beyazsakala duyduğun nefreti göz önünde tutarak ŞANSLI olduğumuzu düşünmüştüm tarzı biseler diyordu. İki yıl önceki luffy iki yıl önceki sanjiden güçlü olduğuna göre....

Cp0Lucci

Bambaşka iki saldırıyı nasıl kıyaslayabiliyorsun ki. Op evreninde kolay kolay göç skalası yapamıyorsun
Köyünden yeni ayrılan luffy deniz canavarına tek atarken marineford sonrasında adada fili gıdıklayamıyordu. Nurdan yola çıkarsak luffynin bu zaman içerisinde güç kaybettiği gibi saçma bir sonuç mu çıkarmalıyız. Velhasıl "O işler öyle olmuyor usta"
East Blue'daki deniz canavarıyla, Reyleigh'in eğitti yerdeki canavarlar aynı seviyede değil o yüzden. Bir dönem g4 bile yetersiz kalıyormuş o canavar sonuçta ( Bir dönem dedim, fb de gösterildiğinden daha güçlü olabilir G4 ü şuan )

2 saldırıyı kıyaslarım, Luffy cıplak yumruk+ Kan ile Crocodile'ın 2 yıl önceki en güçlü saldırısını aşıp yukarı yaprak gibi süzdürmüştü Crocodile'ı. Enies Lobby deki Sanji'nin oradaki Luffy'e göre çok daha avantajlıdır Croco'ya karşı. Dj ile Oz'un bazukasını bile saptırdı, Croco Luffy'nin g2 siz yumruğunu aşamamıştı vs sonunda.

Crocodile'ın bu kadar abartılmasının sebebi serinin en karizmatik karakterlerinden birisi olmasından geliyor bence. Yoksa çok ahım şahım bir olayı yok aslında.

ilk baştan merhabalar ben yeni üye, 2011'den beri op ile içli dışlı olmama rağmen siteyi yeni yeni keşfettim ve son yılllarda türkiyede forumlara olan ilgi ölürken one piece ile ilgili bir sitenin bu derece aktif olması beni çok mutlu etti. soruya gelirsek gerçekten cevaplamak çok zor kararsızım diyorum yani sanji 2 yıl önceki (alabastadaki) crocodile'yi çok zorlanmadan alacağını düşünüyorum ama sanırım croco'da hapis'te köreltmemiş kendini marineford'da güzel işler çıkarttı bana göre şimdilik bir eşitlik söz konusu ama 1-2 yıl içinde crocodile ile ilgili bir sürpriz görmessek sanji bu düelloyu zorlanmadan kazanacaktır :d

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık