Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Sanji

Crocodile vs. Sanji

• Kullanılan toplam oy
    132

Cp0Lucci

Jozu niye tek atamadı peki Croco'ya? Wb'nin en güçlü 2 adamından biri sonuçta. Croco sırdan bir logia değil, o klasmanda Caribou gibileri var. Aynı mantık Craker'de tek atsın Luffy'ye.
Jozu tek atamadı evet ama 2. vuruşa giderdi bunlara fazla takılmamak gerek zaten yazar 30 vs 80 yazmış bölümadına luffy onu yenince 100 oluyor , yazar fazla düşünmüyor olabilir orada ama serinin bir güç kriteri var 80 ödüllü birisi 170 ödülü birini yenebilirmi yener dersen saçma olur

luffy crocu yendikten sonra 100 milyon ödül alıyor. Sanji ordaki luffyden her türlü güçlü. Croconun eski halinin rakibi tayfadan brooktur o da 83 milyondu aşağı yukarı eşit dövüşürler , ayrıca bir konuda daha fikrim kesin değil eğer sanjinin genler seviye atlarsa çok güçleneceği belli o zaman iki yıl sonraki crocodile gelse bile karşısına sanji yenebilir. Bilemedim
Onlar dondurulmuş ödüller, croconun okadar mı ödülü olacağını sanıyorsun.Ozaman luffy niye tek atmadı doffa, tek atsaydı luffy 400m doff 340.

Jozu tek atamadı evet ama 2. vuruşa giderdi bunlara fazla takılmamak gerek zaten yazar 30 vs 80 yazmış bölümadına luffy onu yenince 100 oluyor , yazar fazla düşünmüyor olabilir orada ama serinin bir güç kriteri var 80 ödüllü birisi 170 ödülü birini yenebilirmi yener dersen saçma olur
VAlla ciddiysen ne diyeceğimi bilemedim. Sanji alır alamaz o ayrı konu da Brook'da başladık buralara kadar geldik.

Cp0Lucci

Sanji enies lobby de acayip bir güç artışı yaşadı , 2 yıl önceyi kıyaslayacaksak Sanji her türlü üstün. Alabasta Luffy'nin vurduğunun 4-5 katı daha güçlü vuruyordur, dj siz bile yener Crocodile'ı. Tabiki Luffy den dolayı su zayıflığını biliyordur en kötü kanla yürür gider. Zira Sanji'nin enies lobby de yendiği Jyabura'da Crocodile'ı yener kanla ve ya suyla.

2 yıl sonraysa Croco , Pedro seviyesine anca gelmiştir. Sanji'nin heran power up alacağıda bir gerçek, tayfanın 3.güçlü adamı bir şekilde güçlenecektir, Pedro seviyesi falan Sanji için hiçbirşey ifade etmez. Sanji alır diyorum bu yüzden 2 yıl önce 2 yıl sonra farketmez.

Croco alır da, abi şıkta Luffy zoro sanji olunca ister istemez fazladan oy gider.
ben nasıl Luffy'nin vs lerinde güzellk yapıyorsam Sanji içinde burda yapılmış.
Oruç reis örneği de var paşamız için mesela.

Pek sağlıklı olmuyor bea bu karakterlerin vs'leri :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık