Neyse önemli bir konu değil :dCanım benim istediğin gibi algila, şuan ki durumun ödül sisteminin o zaman ki gibi olmadığı net. Şu noktada düşünmediğim bir şeyi "Düşünüyorum" diye dolanamam forumda yalandan, bu bir iddaa değil mesela 1 ay avatar yap geç gibisinden bir düşünce. Sizin anlamak istemediğiniz nokta da bu...
Diğer tarafta hala boş yapıp "Kendini savunmaya çalışman" gibi konuşuyorsun. Benim o dönem ödül konusunda yorumlarım ortada, 1 yoruma değil de genel yorumlarıma bakan aklı başında insanlar ne dediğimi ve şuan ki durumu anlar zaten. Sana gerizekalısin diyen yok ama tek yoruma odaklanıp işine geldiği gibi diğer düşünceleri bir kenara bırakırsan bu şekilde gibi davranmış oluyorsun. Ben zaten belli şeylerde yanıldığımı söylüyorum fakat bu yine pek çok şeyin değiştiği gerçeğini değiştirmiyor.
Ben kimsenin yorumuna göre hareket etmedim o dönem. Bak hala genel yorumlarıma bakmadan tek yorum üzerinden boş çıkarım yapmaya kalkmışsın. Senin bile patladığın bir ton konu var "Mihawk korsan değil" olayında bile yorumun var. Ödülü olduğu söylendi o noktada bile hala "Kesin değil korsan olduğu" olaylarını söyledin, Wano muhabbeti gibi yorumlarinla patladığın nice tartışmalar var. Bunlar senin sonunu hazirlamadiysa benim sonumu hazirlamaz bu tartışmalar sen rahat ol.
Çünkü Mihawk'in aktif olduğu süre belli değil. Buggy 2 yıldır aktif şekilde ki onu etkileyen Shanks ve Roger tayfasinda üye olma ve güçlü olduğu düşüncesi yaygın. Ek olarak da bir de şimdi ki yanlış anlaşılma olması artışı aldı. Ona rağmen "Gücüyle Mihawk-Croc'u kendine kattı" tarzında algı var. Yani Mihawk'dan güçlü oldukları düşündükleri birine daha az ödül vermişler. Bu da ödül=güç olayından ziyade olay yaratmanın ve aktif olmanın da etkisi olduğunu gösteriyor bu duruma. Hele ki önce ki ödüllerin düşük olması bunu etkileyen diğer faktör. Misal Jinbe zaten bu seviyenin adamıydı 1 Milyar aldı. Zorlanmadı bile bu arc, şuan ödülü 800 falan olsaydı öncesinde bu arc alacağı ödül çok daha fazla olurdu. Çünkü sistem bu şekilde işliyordu. Bugün Teach de gördüğümüz gibi 2.2 ödülü vardı ve 4 oldu. Sana göre bu karakterler 2 kat mı güçlendi? Yoksa olay yaratmaya devam mı etti yaptıkları ile? Yani bazı şeyleri yine işine geldiği gibi karakterlere laf atmak için kullanmaya çalışıyorsun saçma biçimde.
İstediğin kadar devam et ama olan ortada...
Mihawk'ın imparatorluğu kesin, geçte olsa kabul edeceksin.