Olum ben zaten Trebol 1 vurur hayatını kaydırır mı dedim de Jozuyla bir tutayım. Luffyde 2 ıslanınca tokatlıyordu Crocoyu. Burda Croconun müthiş bir fizikseli varmış gibi konuşma rica edicem. İyi bir meyve kullanıcısı ben onu diyorum ama tek özelliği bu zaten.İlk haki kullanıcısı dediğin adam Jozu yav burada ki karakterler kim Jozu kim? Jozu'nun Crocodile'a vurduğunu yarısını Trebol'a vursa adam çocukluğuna döner yapma etme. Adam Amirale düz bir yumruk atıp kan getiriyor. Ek oalrak Jozu'nun Crocodile'ın arkasından gelip vurması da cabası o hızla gelmesine rağmen bile Crocodile fark ediyor adamı.
Hala diyorsun ki Kolezyum da olunca ölüyorlar mı? Yav anlatamıyor muyum yoksa anlamak mı istemiyorsun?
Crocodile meyvesini ustaca kullanan biri meyvesi de genel de alana hükmedebilen ve kişilere kaçma fırsatı tanımayan biri.
Kolezyum gibi dar bir alanda neler olabilir?
Bknz:
Havadan damlayan su damlaları veya burada ki karakterlerin kurtarıcıları varsa evet Crocodile kaybedebilir.
Valla tuhafsın dar alanda dar alan. Trebole dar alan lan. Her yeri yapış. Vücudunu arasan bulamıyon. Suya bir zaafiyeti de yok bildiğimiz kadarıyla. Alan Croconun lehine gibi konuşma. Kolezyumun içi su ile kaplı. Kırsın alanı. Çamur olsun bütün kumları. Yada etrafı kum etsin ayağı yerden kesilsin ne olcak yani?
Oda sönük villianlar hariç diğerlerinden vazgeçmiyor zaten. Eski villianlardan 3 ü aktif olarak nw de şuan. İnsanlar 2 karizma görünce ıslanıyorlar nabak. Her karizma adam güçlü zaten anasını. Biri karizmaysa gücü 3 ken 5 oluyor.Sanki iki kişiye birden cevap yazmışsın gibi lan. Bi' değişik geldi bu sefer yorumun
Croco öyle amiral alacak bir adam olmayacak tamam. Ama meyvesi çok iyi. Meyve kullanımı daha da iyi. Mangakanın vazgeçmediği bir isim falan. Çok da hakir görme derim. Bakma sen Lütfü'ye falan