Ne alakası var la? Sen benim yorumlarımı niye çarpıtıyosun ki?2 yıl sonra görünce konuşuruz onu. Burada insanların hayallerine yada fantezilerine göre konuşmadığımızı varsayıyorum.
Tek özelliği dayanıklılığı olan karakteri örnek gösterip ''ona zarar veremeyen buna da veremez'' demek de müthişmiş. Demek ki Jozuya çizik atamayan kimse Wb yede atamaz nası müthiş mantık demi?
Adamın Mf deki hemen her sahnesi 1 sayfa lan. Smokerda 1 sayfa yumruk denedi Dofa demek ki Smoker da aşık artar demi Plz.
Gene tek sahnelik örnekler. İlk sahnede onu daz bonez de yapıyordu mesela.
Hmm kum fırtınasına ve yer sarsıntısına kesin ölürler ya. Neden çünkü beyimiz böyle istiyor.
Amiral adayları nerdeymiş la MF de madem amirale aday olacak kadar güçlüler? Böyle boş argümanları es geçelim. Hem 2 yıl önceki Vergoyuda tartışmıyoruz burda.
Sen Bellamy örneğiyle karşıdakini ''hater bu yav'' sıfatına sokma denemelerine devam edebilirsin tabii.
Benim dediğim şey burada ki karakterlerin MF de Crocodile'ın konumuna koyduğunda hayatta kalamayacağını söylemek eğer sen diyebiliyorsan ki ''Crocodile ne yaptıysa burada ki her hangi bir karakterde bunu yapar ve onun yaptıklarına cesaret edebilir'' o zaman benim diyecek bir şeyim kalmaz. Fakat eminim ki sende yapamayacaklarını biliyorsun.
Beyimiz öyle istemiyor çünkü konuyu düzgünce okumamış sana yazdığım için asıl sen öyle istediğin gibi yazıyorsun. Konunun sonunda ''Dövüş alanı kolezyum'' yazıyor. Yazmasa da bir şey fark etmez ya fakat o kadar dar bir alanda Crocodile'ın saldırılarına cevap verebilecekleri bile belli değil.
Belamy olayı tamamen benim eğlenmem. İster kendini hater olarak gör ister görme ben hater dediğime direk diyorum zaten. Crocodile hateri olduğunu söylediğim ve hater olduğu belli olan 3-5 kişi var zaten forumda. Benim bunu söylememe gerek yok bu Crocodile'ın adı geçen konularda veya adı geçen tartışmalarda yorumlara bakınca anında belli oluyor zaten.