Böyle olması gerekiyor zaten. Teke tek kapışsınlar.Böyleyse temizler be!
Böyle olması gerekiyor zaten. Teke tek kapışsınlar.Böyleyse temizler be!
Bu yoruma katılmam mümkün değil.Bellamy'i dövebilir, Bellamy'i herkes dövebilir. Şamar oğlanı sonuçta. Ama ayol croco-boya'yı topuklu ayakkabısı ile döver. Kum kusturur kum. Tam bir harika çocuktu, potansiyeline yazık etti.
Ne demek Trebol'de haki yok :S Oda tarafından onaylanmış kutsal bilgi kaynağı vivre kartlarda geçmiyor mu... Aynı kartlarda 2 sene önce haki emaresi göstermemiş cp9 ajnlarında da haki var deniyor... Bilemedim kenks.Dellinger ve Lao G'de haki yok zaten. Kimse gelip var demesin, olsa işlenecekleri en büyük arc'ta gösterirlerdi, adamların dövüşlerinde hakinin konusu bile açılmadı.
Haki gösterileceği zaman Koka/siyah renk gösteriliyor veyahut karaktere lafı söyleniyor '' Sende haki kullanıyorsun demek '' diye.
Şu önüne gelende haki var demek, hakisi olduğu gösterilmeden hiç doğru değil bu yüzden.
Listede haki kullanıcıları olarak gösterilenler = Bellamy, Vergo ve Pica.
Listede Haki hakkında bilgi sahibi olanlar = Trebol ( Trebol'da haki namına birşey göstermedi, silahlanma hakisi biliyor mu kesin değil, ama Kral haki hakkında bilgi sahibi. Haki hakkında bilgi sahibi olmak birşey göstermez lakin onuda söyliyim. Crocodile'ın hakisi yoktu 2 yıl önce ama haki hakkında bilgisi olduğu netti, o kadarda cahil değil. Yani Trebol'un kral haki hakkında bilgi sahibi olması direk Kral hakiye sahip olduğunu göstermediği gibi ( Trebol'un kral hakisi yok çünkü ) , normal hakiye sahip olduğuda kesin değil. )
Jack olayından sonra pek inanmıyorum artıkNe demek Trebol'de haki yok :S Oda tarafından onaylanmış kutsal bilgi kaynağı vivre kartlarda geçmiyor mu... Aynı kartlarda 2 sene önce haki emaresi göstermemiş cp9 ajnlarında da haki var deniyor... Bilemedim kenks.
Ama bir tek Bellamy'i de olsa yener bence ya, o kadar da zayıf değildir Croco-boy. Sıfır çekmez.Bu yoruma katılmam mümkün değil.