Yok be sen demedin mi 1 haftada benim için eklersin cezana diye onu dedim.@Sir Crocodile bu da benle uğraşıyor. Kafana göre değiştirme lan iddaayı ....
Hem nasıl olsa kazanan ben olacağım.
Yok be sen demedin mi 1 haftada benim için eklersin cezana diye onu dedim.@Sir Crocodile bu da benle uğraşıyor. Kafana göre değiştirme lan iddaayı ....
Mihawk'ın çapı ne ki Croco'dan onu övelim. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu.Crocodile hakisi yokken mihawk’ı durdurmuştur.
Bu arada benimle iddaya girmek isteyen varsa buyursun gelsin.
Mangadaki güç seviyeleri değişti yalnız. Haki her zaman güçleri bu kadar etkilemiyordu. Evet zaman atlaması öncesinde olmayabilir hakisi. Ama artık her zaman hakisi varmış gibi davranılır mangada.Mangaka marco ve vista için özel olarak ayrı panelde Akainu'nun ağzı ile ''demek haki kullanıyorsunuz ha'' dedirtiyor ama croco boy için aynı durum söz konusu olmaktan çok uzak.
Ya he he kazanan sen olcan Kral haki çıkarsa kazanırsın. Sen takıl kafana göre ve ne hırslandın haYok be sen demedin mi 1 haftada benim için eklersin cezana diye onu dedim.
Hem nasıl olsa kazanan ben olacağım.
Oooo sen girdiğin iddayi da unuttun B.haki cikarsa da ben kazaniyorum.Ya he he kazanan sen olcan Kral haki çıkarsa kazanırsın. Sen takıl kafana göre ve ne hırslandın ha
MF'de hakisi olmadığını düşünüyorduysan,daha önce alıntıladığım cümleyi neden yazdın ? Tutarsızlık olmuyor mu ?Mangadaki güç seviyeleri değişti yalnız. Haki her zaman güçleri bu kadar etkilemiyordu. Evet zaman atlaması öncesinde olmayabilir hakisi. Ama artık her zaman hakisi varmış gibi davranılır mangada.
Yok unutmadım, kral çıkmayacak ya nasılsa onu saymıyorum benim için koka önemli....Oooo sen girdiğin iddayi da unuttun B.haki cikarsa da ben kazaniyorum.