Gizli görevi Dofy lobisini yok etmek herhalde.Ahahah lan girdik ya hala iddaa diyor.
Gizli görevi Dofy lobisini yok etmek herhalde.Ahahah lan girdik ya hala iddaa diyor.
Şaka bir yana hep bu Dofcular yoktur diyor.Gizli görevi Dofy lobisini yok etmek herhalde.
Bak bakayim mesaj mi kasiyorum yoksa cidden tartisiliyor mu?@Sir Crocodile bu konu 26 sayfa tartışılacak bir konu değil. Mesaj mı kasıyorsun ne yapıyorsun?
Övürsün işte bol bol. "Ben kendimi banlatacak kadar emindim siz göremediniz" dersin.La sinirsiz banina iddiaya girdim de ben bu iste hakli cikarsam ne kazanacam :d
Züğürt tesellisi diyorsun yani zaten o kadar aktif bir üye değilim. Eğer crocoyu tek başına işleyeceği bir durum olursa iddia kaybettim. Lakin toplu bir savaşın içinde (büyük ihtimal son savaş) yani mf gibi bir savaşda crocoda haki olsa bile sadece mf'de yaptığı gibi işler yapacaktır. Ben böyle mantık kurdum ama croco tekrar harekete geçer ve mangaka bu adamı birşeyin peşinde olarak gösterip bir savaşın içine sokarsa bireysel olarak o zaman kesin haki çıkar. Hiç bir zaman croconun hakisinin olmadığını söylemedim, haki kullandığını göremeyeceğiz diyorum zira arada fark var neyse haki kullandığını görsek bile sıradan bir hesap kaybederim, az da olsa vaktimi çalan bu foruma da girmemiş olurum. Aslında kaybetmek daha karlı gibi duruyor inşallah haki vardır diyenler haklıdırÖvürsün işte bol bol. "Ben kendimi banlatacak kadar emindim siz göremediniz" dersin.
Orada yanılıyorsun işte, MF de bile haki gösterilmesine rağmen karakterlerin ağzından duymasak kendini belli etmiyordu. Yani Marco ve Vista Akainu'yu kesmesine rağmen şuan gördüğümüz ''Koka'' yı görmedik. Bu pek çok yerde de oldu fakat şuan hakiyi hemen hemen gördüğümüz her yerde koka yapılıyor. Yapılmadığı yerler de var fakat bu çok az ve net şekilde belirtiliyor zaten.Züğürt tesellisi diyorsun yani zaten o kadar aktif bir üye değilim. Eğer crocoyu tek başına işleyeceği bir durum olursa iddia kaybettim. Lakin toplu bir savaşın içinde (büyük ihtimal son savaş) yani mf gibi bir savaşda crocoda haki olsa bile sadece mf'de yaptığı gibi işler yapacaktır. Ben böyle mantık kurdum ama croco tekrar harekete geçer ve mangaka bu adamı birşeyin peşinde olarak gösterip bir savaşın içine sokarsa bireysel olarak o zaman kesin haki çıkar. Hiç bir zaman croconun hakisinin olmadığını söylemedim, haki kullandığını göremeyeceğiz diyorum zira arada fark var neyse haki kullandığını görsek bile sıradan bir hesap kaybederim, az da olsa vaktimi çalan bu foruma da girmemiş olurum. Aslında kaybetmek daha karlı gibi duruyor inşallah haki vardır diyenler haklıdır
Neyine çerez olum daha nasıl gireyim. Şimdi ye kadar dibine kadar savunduğum karaktere iddaa girdim. Illa banına mı girelim lagnSenin iddaalar çerez yav,Selim ve MW ile daha iyilerine giriyorum ben.
Onun derdi lobby değil, Doffy xdGizli görevi Dofy lobisini yok etmek herhalde.
Hemen nasıl da sinir ediyorum seni :SNeyine çerez olum daha nasıl gireyim. Şimdi ye kadar dibine kadar savunduğum karaktere iddaa girdim. Illa banına mı girelim lagn
Onun derdi lobby değil, Doffy xd