Bende sorun yok gibi görünüyor bilemedim şimdi. Keşke ben de konu açabilseydim sonra itemlerimi falan atardım ama para yok yapacak bir şey yok.Hmm teknik açıdan herşey tamam gibi gözüküyor Hijyenik ortamlarda oynamakta önemli hem ortam hem insan temiz olacak
Kutuda şansımız yok öğret bize senpai1 ay 623 lira
Kasa açıyorsun şansın varsa çıkıyor bir şeyler 3 asiimov 1 bıçak stattrak ak47 vulkan stattrak desert eagle suikast vs. bir çok şey çıktı. Ha şimdi son 4-5 gündür 20-25 kasa açtım anca 10 kasa parasını karşılamıştır.1 yda 623 derken nasıl kazanmış onuda yazsa neymiş tekniği.
inan çok deli para varSitelerde orda burda çıkan ''internetten kolay para kazanmak ister misiniz?'' ad lerine benzemiş bu.
bugün elemanın biri 110 kasa açtı baş çıktıBiz kasa açsak elma şekeri çıkar
Bende ara sıra oynuyorum 1 kere kasa açayım dedim anahtar için 4-5 lira mı ne istiyor çıkan itemin değeri 1 lira falandı temizinden zarar. Bildiğim kadarıyla her kasa için yeni anahtar alman gerekiyor. Oyundan zevk almıyorsam 3 kuruş için mümkünatı yok uğraşmam :/Kasa açıyorsun şansın varsa çıkıyor bir şeyler 3 asiimov 1 bıçak stattrak ak47 vulkan stattrak desert eagle suikast vs. bir çok şey çıktı. Ha şimdi son 4-5 gündür 20-25 kasa açtım anca 10 kasa parasını karşılamıştır.
inan çok deli para var