İkisini de çok seviyorum. Eternal Fire ping problemiyle patladı Türk olmak harika avantajlar yaratıyor yaOynamasından çok izlemesini tercih ediyorum.
İkisini de çok seviyorum. Eternal Fire ping problemiyle patladı Türk olmak harika avantajlar yaratıyor yaOynamasından çok izlemesini tercih ediyorum.
Woxic'in ayrılması kötü oldu.İmorr'un awper olmaya alışması lazım.Ping konusunda haklısın ama dünkü maç kaybedilmemeliydi karşısı no-name takımdı mesela.EPL de ne yapabilecekler merak ediyorum.Gerçi çok sağlam takımlar var tier 1 turnuva.İkisini de çok seviyorum. Eternal Fire ping problemiyle patladı Türk olmak harika avantajlar yaratıyor ya
Forum dcsinde birlikte izlememiz yok muWoxic'in ayrılması kötü oldu.İmorr'un awper olmaya alışması lazım.Ping konusunda haklısın ama dünkü maç kaybedilmemeliydi karşısı no-name takımdı mesela.EPL de ne yapabilecekler merak ediyorum.Gerçi çok sağlam takımlar var tier 1 turnuva.
Dc kullanmıyorum artık.Belki yüklerim ama geri.Yazarım sana yüklersem.Forum dcsinde birlikte izlememiz yok mu
Ekran kartım olsa gelebilirdim de. Kart alana kadar lol'e devam aslında lol tayfa oynuyordur cs:go.5v5 turnuva yapalım diyoruz. Kimler katılabilir?
Senin gibi tatlı adamdan slytherin nasıl oldu len? Hufflepuffsın sen kendine gel
Beni yaz5v5 turnuva yapalım diyoruz. Kimler katılabilir?
Beni yaz
Ekran kartım olsa gelebilirdim de. Kart alana kadar lol'e devam aslında lol tayfa oynuyordur cs:go.
yaz usta5v5 turnuva yapalım diyoruz. Kimler katılabilir?