Dağıldık ya reis senle de gireriz vir ara smoke bilmeden oynanmayan nuke girdik salak gibi benim hatam. Kaia iyi oynadı. Alpamisde akıyordu ben oynadığım saatin hakkını veremedimOyunda olan varsa geleyim
Dağıldık ya reis senle de gireriz vir ara smoke bilmeden oynanmayan nuke girdik salak gibi benim hatam. Kaia iyi oynadı. Alpamisde akıyordu ben oynadığım saatin hakkını veremedimOyunda olan varsa geleyim
0 Smoke biliyorum ya bendede eşeklik var , Alpamis abimde iyi vurdu. @Phscyho gel belki smoke falan atar işe yararsınDağıldık ya reis senle de gireriz vir ara smoke bilmeden oynanmayan nuke girdik salak gibi benim hatam. Kaia iyi oynadı. Alpamisde akıyordu ben oynadığım saatin hakkını veremedim
Ngin muammelesi yapma bana lan0 Smoke biliyorum ya bendede eşeklik var , Alpamis abimde iyi vurdu. @Phscyho gel belki smoke falan atar işe yararsın
xfloud yapcam seniNgin muammelesi yapma bana lan
A'ya flaş atıp B'ye koşalımxfloud yapcam seni
Xanteres'e ak drop woxic'e awpA'ya flaş atıp B'ye koşalım
İnfernoda tek rakibim S1mpleBizim forumsan güzel takım çıkar. Kaia Tiksavlee ikisi de iyi oynuyor. Baya baya akariz bildiğimiz maplerde.
Akşam gireriz belki de olursanız.
Bizim forumsan güzel takım çıkar. Kaia Tiksavlee ikisi de iyi oynuyor. Baya baya akariz bildiğimiz maplerde.
Akşam gireriz belki de olursanız.