luffydesper 22 Kas 2014 #33 Kaan dedi ki: Ara verdikten sonra tekrar oynayınca ceset tarıyor insan Genişletmek için tıkla ... Benim için sıkıntı yok. Yarın erken kalkmam lazım ama oynayan varsa her daim hazırım
Kaan dedi ki: Ara verdikten sonra tekrar oynayınca ceset tarıyor insan Genişletmek için tıkla ... Benim için sıkıntı yok. Yarın erken kalkmam lazım ama oynayan varsa her daim hazırım
Lordianp 22 Kas 2014 #34 2 oyun attım bu cs go da da şu miclerden gelen ince sesler oynamaktan soguttu.Pc'de boş boş duruyor öyle.
2 oyun attım bu cs go da da şu miclerden gelen ince sesler oynamaktan soguttu.Pc'de boş boş duruyor öyle.
luffydesper 23 Kas 2014 #35 Yok mu 1 cs oyuncusu daha? 3 kişi olduk. Bir kişi daha olursa eğlenceli bir maç atabiliriz
Suraad 27 Kas 2014 #37 12 lira olmasıyla almam bir oldu bakalım nasıl bir şeymiş FPS ile aram baya soğuktur
artyomdh 27 Kas 2014 #39 İyi fiyata düşmüş.Bende geçen sene yılbaşı indirimlerinde 3.5 dolara düşünce almıştım :d Beyler 5-6 kişi varsa şöyle 3-3 güzel bir maç yapalım diyorum.Çıkar mı insan acaba ?
İyi fiyata düşmüş.Bende geçen sene yılbaşı indirimlerinde 3.5 dolara düşünce almıştım :d Beyler 5-6 kişi varsa şöyle 3-3 güzel bir maç yapalım diyorum.Çıkar mı insan acaba ?
Feynman 27 Kas 2014 #40 Oyun yüklü ama noob kaldım ya. 1.6da ne terör estirirdim şimdi boyuna hs yiyorum. :/