G2'nin Navi'ye karı şansı hiçbir zaman tutmadı zaten her ne kadar kadrosu büyük oranda değişse de.Navi resmen sözlerimi yedirtti bana. G2 karşılarında duramıyor bile.
Bu turnuvada şimdiye kadar baya iyi oynamışlardı. Bir ihtimal 1 veya 2 harita kazanırlar dedim ama o bile olmadı baksana Navi nasıl dalga geçiyorG2'nin Navi'ye karı şansı hiçbir zaman tutmadı zaten her ne kadar kadrosu büyük oranda değişse de.
Perfecto hiç ölmemiş bile.Bu turnuvada şimdiye kadar baya iyi oynamışlardı. Bir ihtimal 1 veya 2 harita kazanırlar dedim ama o bile olmadı baksana Navi nasıl dalga geçiyor
Navi'nin şuanki formuna bakarsak Faze çok şanssızmış. Adamlar 2 kez karşılaşmak zorunda kaldı ve kıl payı kaybettiler.Faze vs NaVi maçı daha iyiydi bence. Gg, wp.
Faze'de umut var ama harita kapatmakta zorluk yaşıyorlar hala. Karrigan gitti ama harita kapatamama laneti gitmedi. Navi Guardian'ı göndermekle iyi yaptı.Navi'nin şuanki formuna bakarsak Faze çok şanssızmış. Adamlar 2 kez karşılaşmak zorunda kaldı ve kıl payı kaybettiler.