Charles Vane
dükkan onunsa bekliyoruz bir şeylerhocam ya yanlış kopyala yapıştır yaptın yada komple steam senin
dükkan onunsa bekliyoruz bir şeylerhocam ya yanlış kopyala yapıştır yaptın yada komple steam senin
Komple Steam benim...hocam ya yanlış kopyala yapıştır yaptın yada komple steam senin
bilgisayardan çıkan verinin sunucuya ulaşana kadar geçen süre ping in ne kadar düşükse o kadar hızlı bir bağlantın var demektirPing ne oluyor açıklayabilecek olan var mı?
Deme be. Benim ping baya yüksek 4 mbps ile bu kadar oluyor demek kibilgisayardan çıkan verinin sunucuya ulaşana kadar geçen süre ping in ne kadar düşükse o kadar hızlı bir bağlantın var demektir
uçmuş senin bağlantıDeme be. Benim ping baya yüksek 4 mbps ile bu kadar oluyor demek ki
Normalde 12-16 mbps ama adil kullanım laneti varuçmuş senin bağlantı
Türk-Rus... Bu iki millet online dünyasının baş belaları zaten.Ruslar çok pis sövüyor ama Türk çocuklar da onlarla yarışıcak biçimde.
İstisnalar hariç Türklere Türk olduğunu belli etmemek lazım :T Hatta direk Türk kafasıyla oynamamak lazım.Ruslar çok pis sövüyor ama Türk çocuklar da onlarla yarışıcak biçimde.