Robin de olabilir. Gülümün gözlerinden ne zamandır yaş gelmiyordu. Hatta Robin'in göz yaşları da diyebiliriz.Bölüm yıldızı en önemli bilgileri veren Vegapunk işte ne gerek var. Dragon'u da Saul'u da onun sayesinde öğreniyoruz.
Robin de olabilir. Gülümün gözlerinden ne zamandır yaş gelmiyordu. Hatta Robin'in göz yaşları da diyebiliriz.Bölüm yıldızı en önemli bilgileri veren Vegapunk işte ne gerek var. Dragon'u da Saul'u da onun sayesinde öğreniyoruz.
Robin'in külotuna bile oy vermek isteyen çıkabilir göz yaşlarını karıştırmayalım benceRobin de olabilir. Gülümün gözlerinden ne zamandır yaş gelmiyordu. Hatta Robin'in göz yaşları da diyebiliriz.
Devrimci ordusu kurucusu Sakazuki.66 anketi gelsin
Bence anket şöyle olsun; Robin'in bakışları, Robin'in hüznü, Robin'in göz yaşları, Robin'in annesi, Robin'in kankası Saul, Robin'in botlarıRobin'in külotuna bile oy vermek isteyen çıkabilir göz yaşlarını karıştırmayalım bence
Sakazuki'ye bu ithamda bulunanlar, op evreninde fazla yaşamıyorDevrimci ordusu kurucusu Sakazuki.
Sakazukiye eksi yazar. Kendisine düşman yaratmış.Devrimci ordusu kurucusu Sakazuki.
Belki de düşman sayısı artsın da güçler dengelensin istemiştirSakazukiye eksi yazar. Kendisine düşman yaratmış.
Güce dengeyi getirdi.Belki de düşman sayısı artsın da güçler dengelensin istemiştir
Anakin'i görünce istemsizce kalpli emoji attım Akainu için yapma şöyle şeyler.Güce dengeyi getirdi.
İroni olarak koydum. Karanlık tarafa geçti ya.Anakin'i görünce istemsizce kalpli emoji attım Akainu için yapma şöyle şeyler.