Dünya hükümeti yetmiyor birde bizim forum. Gelen geçen vuruyor kendisine.Vegapunk'ın hakkı yeniyor maalesef.
Dünya hükümeti yetmiyor birde bizim forum. Gelen geçen vuruyor kendisine.Vegapunk'ın hakkı yeniyor maalesef.
Gerçeği de kesin 355 yaşında şekilsiz bir şey çıkar, bu sefer de oradan kaybederiz.Gerçeği çıksın ona oy atarız.
Vegapunk olmasa mağaralarda yaşardı OP evrenindekiler. Medeniyet getirmiş ama yaranamıyor.Dünya hükümeti yetmiyor birde bizim forum. Gelen geçen vuruyor kendisine.
Aslında geçmiş teknolojiyi canlandırmış sadece. Hırsızın tekidir.Gerçeği de kesin 355 yaşında şekilsiz bir şey çıkar, bu sefer de oradan kaybederiz.
Vegapunk olmasa mağaralarda yaşardı OP evrenindekiler. Medeniyet getirmiş ama yaranamıyor.
Sanki fişi prize takmış bunu yapmak için.Aslında geçmiş teknolojiyi canlandırmış sadece. Hırsızın tekidir.
Aynısını franky reis de yapardı.Sanki fişi prize takmış bunu yapmak için.
Karakter olarak diyorsan evet ama yaptıkları şeyler çok üst seviye. Hepsi de oldukça güçlüydü bu arada, yani sadece sıradan bilim adamları değildi.Bilim adamları hep çöp çıktı. Bakalım pankçı vega nasıl çıkacak.
Karakter olarak diyorum.Karakter olarak diyorsan evet ama yaptıkları şeyler çok üst seviye. Hepsi de oldukça güçlüydü bu arada, yani sadece sıradan bilim adamları değildi.
Judge, Snack ile mücadele edebiliyordu, Ceasar bir süre Luffy ile iyi bir mücadele verdi. Queen zaten 1.320 milyar Beri'lik YC2 seviyeydi eğer çok yaşlı değilse Vegapunk bir amiral seviye çıksa şaşırmam. Çünkü tasarladığı Pacifistalar, Seraphim'ler, ve 6 Vegapunk sağlam çok üst düzeyler. Kendisine de büyük yetenekler katmış olabilir. Şeytan meyvesi yemiş olabilir, kullandığı silahlara Mitolojik Zoan yedirmiş olabilir. Yani seviyesi sıradan biri çıkmayacaktır benim kanaatim o yönde.
66 anketi gelsin