Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Coiling Dragon

Ren (çevirmen) trollüyor galiba.Dün 3 bölüm yayınlayacağım dedi ama bu bölümün mesajındada yayınlamayacağım diyor :hoo:
Tam heyecanlı yerinde bitti,o elder'in çok pis dayak yiyecek Linley'den :D.O yüzüğü gören elder'i okurken aklıma Gollum geldi :W.

Ren (çevirmen) trollüyor galiba.Dün 3 bölüm yayınlayacağım dedi ama bu bölümün mesajındada yayınlamayacağım diyor :hoo:
Tam heyecanlı yerinde bitti,o elder'in çok pis dayak yiyecek Linley'den :D.O yüzüğü gören elder'i okurken aklıma Gollum geldi :W.
Bölüm gelince aceleden bölüm mesajını okumamıştım ama belli olmaz belkide böyle diyerekte trolleyebilir ve ardından 3.bölümü verebilir :D (öyle olmasını umuyorum) Bu arada dediğin gibi elder yüzüğü görünce birden gollum'a dönüştü :D
Diğer elder seslenince kendine geldi ama muhtemelen o anlamasın diye Linleye sonradan saldıracak

Bu ''Gislason Redding’' denen adam nerden çıktı yav Linley ne güzel Elder Emanuel'i öldürecekti.O Gislason bu elderin tarafını tutuyorsa Linley'den yüzüğü birlikte almaya çalışabilirler :confused:

Bu ''Gislason Redding’' denen adam nerden çıktı yav Linley ne güzel Elder Emanuel'i öldürecekti.O Gislason bu elderin tarafını tutuyorsa Linley'den yüzüğü birlikte almaya çalışabilirler :confused:
Hakkaten sıkıntı nasıl olacakki adam muazzam güçlü çıktı ashura olabilirmi bu adam ? gerçi linleyin potansiyelini göz önünde bulundurunca bence almayı düşünmez şuan tanrı haliyle sevenstar highgod u rahatça indirebiliyordu highgod olsa direk ashura olur heralde :d

Adam Sovereign olan Azure Dragon'un oğlu olduğuna göre kanı oldukça saftır ve muhtemelen gücü asura'yı felan geçiyordur. 17.Bölüm sonunda Linley'le özel görüşmek istedi ve Çince kaynaktan 18.bölüme baktığım kadarıyla baya garip durumlar ortaya çıkıyor Linleyin Yulan kıtasından olduğunu öğrenince (sebebini anlamadım ama ) Gislason ağlıyormuş ve Yüzükle ilgili birkaç gelişme yaşanıyor.

Acaba Sovereign Azure Dragon ile Işık Sovereign'i Yulan'da savaştılar da yüzük burda hasar alıp Sovereign Azure Dragon burda mı öldü. Yoksa yüzüğün Yulan kıtasında kalma olasılığını düşünemiyorum.

Son düzenleme:
Birisi 9. kitapta olaylar farklı yöne kayıyor demişti. Haklıymış. Hikaye çok güzel ilerliyor valla. 1 ay içinde ingilizce güncele gelirim umarım. Zaten 8. kitabı bitirene kadar anam ağladı 59 bölüm nedir ya :D

Ben bi haftada geldim heralde 15 kitap 5.bolumdu o zaman ne biçim olaylar var yaw :) şimdi neler olacak acaba bi an evvel Highgod olsa iyi olur Linley :) Bebe acaba o kızla bi daha görüşecek mi bilen varmı bi şimdi bi sorum var Bebe insan birisiyle Tanrıyla yani evlenme çocuğu falan olurmu orjinal de fare ya

10. kitap 18. bölüm şüphesiz beni en çok etkileyen bölüm oldu :) Resmen içimin yağları eridi 10 kitapdır bu anı bekliyordum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık