Bölüm gelince aceleden bölüm mesajını okumamıştım ama belli olmaz belkide böyle diyerekte trolleyebilir ve ardından 3.bölümü verebilir (öyle olmasını umuyorum) Bu arada dediğin gibi elder yüzüğü görünce birden gollum'a dönüştüRen (çevirmen) trollüyor galiba.Dün 3 bölüm yayınlayacağım dedi ama bu bölümün mesajındada yayınlamayacağım diyor
Tam heyecanlı yerinde bitti,o elder'in çok pis dayak yiyecek Linley'den .O yüzüğü gören elder'i okurken aklıma Gollum geldi :W.
Hakkaten sıkıntı nasıl olacakki adam muazzam güçlü çıktı ashura olabilirmi bu adam ? gerçi linleyin potansiyelini göz önünde bulundurunca bence almayı düşünmez şuan tanrı haliyle sevenstar highgod u rahatça indirebiliyordu highgod olsa direk ashura olur heralde :dBu ''Gislason Redding’' denen adam nerden çıktı yav Linley ne güzel Elder Emanuel'i öldürecekti.O Gislason bu elderin tarafını tutuyorsa Linley'den yüzüğü birlikte almaya çalışabilirler
Ne anlatıyor orda merak ettim10. kitap 18. bölüm şüphesiz beni en çok etkileyen bölüm oldu Resmen içimin yağları eridi 10 kitapdır bu anı bekliyordum.
Evlenme teklifiNe anlatıyor orda merak ettim