Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Coiling Dragon

akala

aynı beden olayı değil öyle olsa diger hükümdar god kaybolurdu onun yerine birleşip gücünü artırıyor ve linleyi zor duruma düşürüyor. Durumu kendi savaş ekibindede aynı vaziyette olan kişilerden biliyor. Işık ve Kaderin durumu ailesel bir olay dört hayvan ailesindekileri özel gücü olduğundan buda öyle mesela biraz spoiler olacak fakat bebeninde aynı durumu var high god olduğundan god kıvılcımları kemirip yiyebiliyor bu da godeat isminin beyrut ve bebe ye ait olma durumunu açıklayan durum bunun nasıl bir faydası var diyorsanız bebeye özel bir sardırı yeteneği vermesi yanında god kıvılcımlardan silah oluşturabilyor ve linleynin overgod silahından önceki silahı ateş su rüzgar ve toprak highgodlarının kıvılcımlarında yapılan ve beyrut tarafından yapılmış silahtır. Şuan bebenin kullandığı hançerde aynı statüdede karanlık tipi highgod kıvılcım silahı ve sadece bebe ve beyrut yapabiliyor. Buda onları eşsiz kılıyor. Neyse konu epey saptı ufak tefek arada açıklayıcı bilgi veririm daha sonra.

Çevirmen yanlış bölümü çevirmiş :( Bu nedenle gecikmeli gelecek ama çifte bölüm yayınlayacakmış

Şimdi anlaşıldı,vaftiz olunca otomatik demigod oluyorsun :D.Linley ateş elementindede tanrı oldu.Gelecek bölüm vaftizde olacak sabırsızlanıyorum :D.

akala

Şimdi arkadaşalar spoiler olarak bazı bilgiler paylaştım fakat detaylara girmedim ki işin heyeceanı kaçmasın söylediklerim yüzeyseldi mesela aile olayına girmedim linley'in evlat sahibi olup olmayacağından veya bebenin aşkının peşinden gidip gitmeyeceği gibi çoğu insanın heyecanını kaçıracağı bilgiyi atlayıp sonuca gittim daha detaylı ve geniş bir spoiler paylaşmaktan kaçındım.

En sonunda vaftiz oldu.Sanırsam Baruch olduğu için ve yüzükteki altın damlayı emdiği için havuzdan bayağa güç emdi.Linley su elementinde o Saintler gibi Demigod'mı oldu yoksa God'mı oldu acaba?

EDIT: Tek bir günde 1.000.000 kere siteye girildiği için çevirmen haftasonu günde 3 bölüm yayınlayacakmış :alkis:

Son düzenleme:
Diğer 2 bölüm ne zaman gelecek acaba beklemek çok sıkıcı oluyor :D Tamda elder linley'in yüzüğünü farkedip onu durdurduğunda bitti. Normal yayınlama saatini uygularsa 2.bölüm 23:00-24:00 arası geliyor ama 3.bölüm ne zaman gelecek acaba.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık