Beyler bildiğiniz üzere Spider-man MCU'ya dahil olabildi. Ama bu mesele benim kafamı kurcalıyor son zamanlarda. Nasıl dahil olacak neresinden başlayacak rolü ne olacak şeklinde. Benim bu konuyla ilgili lan düşüncelerim şunlar: Bilindiği üzere Spider-man ilk olarak Captain America Civil War isimli filmde gözükecek. Bence origini bu filmde olacak ve muhtemelen Peter Parker Stark endüstrilerine gidip gelen bir genç olacak ve Peter'ı ısıran örümcek Starkın başının altından çıkacak. Arkasından Peter aniden kendisini savaşın ortasında bulacak ancak bu esnada Ben amcanın ölümüyle sonuçalanan ve Peter'ı örümcek adam yapan olay bu savaş çıkışlı bir şey olacak ve filmin sonunda Peter bildiğimiz Spider-man'e dönüşecek. Gerçi Hulkta yaptıkları gibi Cap filminde Spider-man'in nasıl ortaya çıktığından kısaca söz edebilirler ancak bu bence pek mantıklı değil. Çünkü Spider-man Super-man ve Bat-man ile birlikte en popüler süperkahramanlardan birisi ve felsefi açıdanda çok olmuş bir karekter özellikle Spider-man'i Spider-man yapan o şey olmadan bu karekterin anlanması ve işlenmesi sıkıntılı bir durum ve başka bir filmin içinde de olsa bir orjin şart.
Siz ne düşünüyorsunuz beyler???