Çete misiniz la siz, İllallah ettirdiniz insanları xDahhh keşke ben yazmış olsaydım:d
Çete misiniz la siz, İllallah ettirdiniz insanları xDahhh keşke ben yazmış olsaydım:d
onu goku vs zoro açanlara söyle miraderim!!!!! Bizimkisi sadece iyi dilek:dÇete misiniz la siz, İllallah ettirdiniz insanları xD
Onu da siz açtınız, hatırlamıyorsun tabi o zamanlari genç çocuk. Zoro'da haki var dendiği için Luffy'ciler biraz alındılar sonra Zoro'yu çok abartıyorsunuz dediler açtılar o konuyu xDonu goku vs zoro açanlara söyle miraderim!!!!! Bizimkisi sadece iyi dilek:d
Ben o yıllarda muhtemelen anime izleyenlere kötü davranan topluluktandım:dOnu da siz açtınız, hatırlamıyorsun tabi o zamanlari genç çocuk. Zoro'da haki var dendiği için Luffy'ciler biraz alındılar sonra Zoro'yu çok abartıyorsunuz dediler açtılar o konuyu xD
Her şeyden falsosun keko bırak git.
Mihawk'ın kara kılıç ve haki mevzuları da aklıma geldi...Onu da siz açtınız, hatırlamıyorsun tabi o zamanlari genç çocuk. Zoro'da haki var dendiği için Luffy'ciler biraz alındılar sonra Zoro'yu çok abartıyorsunuz dediler açtılar o konuyu xD
Her şeyden falsosun keko bırak git.
Buradan indirebilirsin.Planet hulk serisini okuyabileceğim bir site var mı? Yıllar önce animasyonunu izlemiştim. Dehşet bir şeydi.
Exclusive: 'Inferno' will be Jonathan Hickman's last X-Men comic for now
The writer behind the franchise's celebrated 'House of X' relaunch is taking his leave of monthly mutant stories — but not of Marvel.ew.com
Hickman, Inferno eventinin ardından X-Men yazmayı bırakacakmış. Önce New Mutants, ardından ana X-Men serilerinin yazarlığından ayrıldıktan sonra bunun olabileceğini tahmin ediyordum. Yine de X-Men'in önümüzdeki sürecini de planladıklarını söylüyor ama bakalım onsuz nasıl ilerleyecek. Inferno'yu okumadan yorum yapmak için biraz erken ama tüm X-Men ailesi markasını başarılı bir şekilde diriltmiş olsa da sonuç olarak daha önce Fantastic Four ve Avengers için anlattığı kadar etkileyici bir dev hikaye bırakmamış olacak gibi kendi yazdığı sayılar özelinde.
Bu arada şu Substack trenine pek çok profesyonel gibi atlamış olsa da Marvel'la ilişiğini tamamen kesmeyecek sanırım, yeni büyük bir Marvel hikayesi planlamasına geçeceğini söylemiş.