Frank Millar tadında bırakamıyor. Hala devam ediyordu en son o evreneDark Knight Returns'ün devam hikayesinide çok sevmedim. Superman'ın yeniliş şekli hiç içime sinmedi.
Frank Millar tadında bırakamıyor. Hala devam ediyordu en son o evreneDark Knight Returns'ün devam hikayesinide çok sevmedim. Superman'ın yeniliş şekli hiç içime sinmedi.
Joker kısmında bırakmalıydı bence. Güzel bir kapanış olurdu.Frank Millar tadında bırakamıyor. Hala devam ediyordu en son o evrene
Mike Del Mundo'yu ben de beğeniyorum da Avengers'a hiç olmamıştı. Ha Mike Allred'i hangi seride görsem çok sevinirim, en sevdiğim çizerlerden biridir. Javier Rodriguez, Marvel'da yeni yeni önemli projelerde görev almaya başladı ve giderek tarzını geliştiriyor. Özellikle Doctor Strange and Sorcerers Supreme ve History of the Marvel Universe serilerinde adeta şov yaptı. Harika ve sıra dışı sayfa kurguları yaratıyor. Şu anda pek çok seride görmek istediğim çizer adının karşısına kendisini tepeden yazarım.Mike Del Mundo, Javier Rodriguez, Mike Allred çok severim. Del Mundo nun çiziminin renklendirmeleri çok teatral geliyor bana. En güzel Thor da çizdiği sayılara yakıştığını düşünüyorum tarzının. Bu üçü hangi indie ye ya da yan karaktere verilse sarıyor beni. Hele Javier abi sağolsun bana zamanında Spider-woman okutmuştu. Normalde hiç ilgimi çekmez
Güncel Goku vs Superman ne olur ?
İyiymiş ama burada konunun uzmanları daha iyi bilirler bence.superman vs goku
bir dc karakteri olan süpermen ile dragon ball karakteri olan goku ( kakarotto ) arasından dc hayranlarının sürekli bir karşılaştırma yaptığını gördüm ve buraya son noktayı koymaya geldim. kardeş iki…eksisozluk.com
@kekomancer sen misin la bu doğru söyleSon mesajda Luffy Marvel ve dc karakterlerine tek atabilir yazmışlar.@RedTeroR tehlike çok büyük Luffy fanları her yerde.
ahhh keşke ben yazmış olsaydım:d@kekomancer sen misin la bu doğru söyle