Çok iyi seçimler. Buradaki Marvel serilerine artı bir de benden. Cates'in Thor'uyla Hickman'ın X-Men'inin biraz zamanı var gerçi, henüz ikisinden de yeterince etkilenmedim. Ama Cates'in şu an işlediği öykü epey yüksek gidiyor. Biraz Shooter dönemi (1978-87 arası) Marvel işlerine de bakmanı tavsiye ederim ama Bir de Siege Battleworld'le ilgili Reis Thing'in duvar olduğu bunda mı yoksa ana seride mi ortaya çıkıyordu?
Marvel dışı liste yapsam Saga, Planetary, Animal Man (Morrison), Watchmen'i ben de alırım kesinlikle, gerçi benim takdirime kalmış eserler değiller zaten
Bu arada Axis çıktığında tüm zamanların en kötü event'i olduğuna çok emin bir şekilde anlatıyordum ama sonra Civil War II gelince epey arada bıraktı. Hatta Civil War II daha kötü galiba ya.
Amazing Spider man le Chris Claremont dönemi Uncanny X- Men le X-Factor a bakıyorum. Eski sayılarda çok fazla dialog olması o kadar batmıyor artık. 1 sayıda 3 sayılık materyal var teknik olarak bugünün şartlarına göre. Ama eski sayılar bundan 10 - 12 yıl evvel torrentlere ne kadar kötü scan edilmiş yahu. Şimdiki versiyonlarında renkleri falanda düzeltmişler. Bir nesil eski çizgi romanlara saramadıysa 1980 öncesinin zamanında çok kötü scan edilmesidir
Abi bu son Eventlerinde yarısı beni hiç sarmadı zaten. İnfinity Wars 2018 bu Empyre falan bana tırt geldi ya. Dan Abnett in modern uzay eventlerine yaklaşacak tatda bir şey yoktu bunlarda.
Donny Cates sardı bir beni. Absolute Carnage, King in Black gene ekmek Donny den çıkıyor bu aralar. Adamın acayip gazına geliyorum.
Son düzenleme: