Ben DC pek okumuyorum biliyorsun. Ama Bendis nasıl gidiyor merak ediyorum, malum kendisini DC'ye kaptırdığımızda (!) çılgınlar gibi sevinmiştik Baktım yine çok fazla sayıda seri yazıyor gibi, şimdi de Infinite Frontier relaunch'uyla Justice League'e el atacakmış, yanında David Marquez olunca merak etmedim değil.Infinite Frontier çok hoş olmuş ya. Diana, Barry, Roy, Barry, Alan Scott, Teen Titanslar için okul kurulması falanlar filanlar, devir teslimler, geri dönenler. Piyuuuuuv. Yeni serileri baya merak ettim. Rebirth one shot ı ağlatmıştı beni daha acı tatlı okumuştum onu. Bu baya meraklandırdı yeni serilerle ilgili
Ben DC pek okumuyorum biliyorsun. Ama Bendis nasıl gidiyor merak ediyorum, malum kendisini DC'ye kaptırdığımızda (!) çılgınlar gibi sevinmiştik Baktım yine çok fazla sayıda seri yazıyor gibi, şimdi de Infinite Frontier relaunch'uyla Justice League'e el atacakmış, yanında David Marquez olunca merak etmedim değil.
Hangi Flash? Barry Allen, Wally West, Jay Garrick?Flash vs Superman kim yener?
Superman normal hali yani robot veya güneşi emiklemiş hali değil.
En güçlü kimse o?Hangi Flash? Barry Allen, Wally West, Jay Garrick?
Yani hız olarak soruyorsan Wally West ve Barry Allen, Superman'den daha hızlı diye hatırlıyorum. Birebir dövüş olarak soruyorsan Superman alır diye düşünüyorum.En güçlü kimse o?